Çözüldü Sapphire RX 6650 XT oyunlarda kaç derece olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hotspot sıcaklığı 80 derece ise hiçbir problem yok, Edge sıcaklığı 80 ise hotspot sıcaklığına bakman gerekiyor. Hwinfo64 indirip bakar mısın test yaparken?

Hotspot sıcaklığı 80 derece ise hiçbir problem yok, Edge sıcaklığı 80 ise hotspot sıcaklığına bakman gerekiyor. HWiNFO64 indirip bakar mısın test yaparken?

Hotspot sıcaklığı 100leri geçiyor bayağı 108 falan görmüştüm.

Arttırmana gerek yok 70 dereceye düşse gene aynı performansı verecek o ekran kartı 80 derecelere dayanıklı.

Arttırırsan otomatikde kalmazsa eğer fazladan ses çıkartmış olacak performans artışı da yaşamayacaksın.
hocam peki hotspot sıvaklığının 100 leri aşması sıkıntı yapar mı? çünkü 80 olunca hotspot coşuyor.

Hocam sağı solu karıştırmanıza gerek yok güvenmiyor musunuz? Bakın bu forumlarda fazla dolaşırsanız ekran kartı macun yenileme fikri aklınıza yatar ve kartı açıp macunu sürmeye çalışırsınız kartı bozabilirsiniz uğraşmayın gerek yok.

Hocam sağı solu karıştırmanıza gerek yok güvenmiyor musunuz? Bakın bu forumlarda fazla dolaşırsanız ekran kartı macun yenileme fikri aklınıza yatar ve kartı açıp macunu sürmeye çalışırsınız kartı bozabilirsiniz uğraşmayın gerek yok.

Hotspot sıcaklığı 105'lerde geziyor bu sıkıntı olur mu sadece onu sordum.

Hotspot sıcaklığı 105'lerde geziyor bu sıkıntı olur mu sadece onu sordum.
?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı