Sapphire RX 6700 XT HDMI ile görüntü vermiyor

yalcino

Femtopat
Daha fazla  
Sıfır ekran kartına HDMI'den görüntü alamadım, monitörümde DisplayPort yok, kart çalışıyor, Windows 11 kullanıyorum, 1 gün uğraştım nasıl yapayım?

Hocam sadece ve sadece önerebileceğim tek kablo kabeldirekt display. Amazon'dan aldım 8K kablo VESA sertifikalı 19 pin. Asla 20 pin olan ve sertifikasız kablo alma. 20 pinler kısa devreye yol açabiliyor. 6700 XT kullanıyorum. Flash etme ve watman sorununu böyle çözebildim.

Hocam sadece ve sadece önerebileceğim tek kablo kabeldirekt display. Amazon'dan aldım 8K kablo VESA sertifikalı 19 pin. Asla 20 pin olan ve sertifikasız kablo alma. 20 pinler kısa devreye yol açabiliyor. 6700 XT kullanıyorum. Flash etme ve watman sorununu böyle çözebildim.

Monitörümde DisplayPort yok demiş hocam iyi okuyunuz...

Sıfır ekran kartına HDMI'den görüntü alamadım, monitörümde DisplayPort yok, kart çalışıyor, Windows 11 kullanıyorum, 1 gün uğraştım nasıl yapayım?

Hocam HDMI kablosunu ekran kartı portunamı taktınız yoksa anakarta mı ve başka bir HDMI kablo ile denediniz mi?

Kablonun çalıştığını düşünüyorum herhalde kontrol edilmiştir. HDMI ile görüntü almanız lazım. Sadece Hz tutmaz 144'ün üstüne çıkmaz.
Asıl sorum PSU olacak. PSU destekliyor mu watt durumunu?

Kablonun çalıştığını düşünüyorum herhalde kontrol edilmiştir. HDMI ile görüntü almanız lazım. Sadece Hz tutmaz 144'ün üstüne çıkmaz.

Hocam 200-300watt bir PSU kullanmadıgı sürece o sistem açılır en azından görüntü alır.

HDMI kablosu bozuk olabilir.
Başka kartla görüntü alıyorum kablo çalışıyor

Hocam HDMI kablosunu ekran kartı portunamı taktınız yoksa anakarta mı ve başka bir HDMI kablo ile denediniz mi?

2 pc 2 ekran kartı 1 monitör 1 hdmi kablo ile varyasyonlari denedim. Kablo çalışıyor. Hdmi kablonun başka standardı yoksa çalışır diye düşünüyorum.

HDMI kablosu bozuk olabilir.gt 1030 ekran kartıyla kullanıyorum sağlam

750w psu yeterli, kablo çalışıyor kullanmaktayim

tv'yi bağlıyorum 3840x2160 çözünürlükte sorunsuz görüntü alıyorum, 22" monitörü aynı hdmi kablo ile 640*480 çözünürlükte kullanabiliyorum, başka çözünürlük değişmiyor, monitörüm biraz eski ama sağlam, ekran kartı monitör seçer mi yav... kesin çözümü bulamadım, format ekranını açmayı başarabilirsem format atmayı deniyeceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı