Hocam sadece ve sadece önerebileceğim tek kablo kabeldirekt display. Amazon'dan aldım 8K kablo VESA sertifikalı 19 pin. Asla 20 pin olan ve sertifikasız kablo alma. 20 pinler kısa devreye yol açabiliyor. 6700 XT kullanıyorum. Flash etme ve watman sorununu böyle çözebildim.
Konuyu okumadınız mı monitörde DP Port yokmuş.Hocam sadece ve sadece önerebileceğim tek kablo kabeldirekt display. Amazon'dan aldım 8K kablo VESA sertifikalı 19 pin. Asla 20 pin olan ve sertifikasız kablo alma. 20 pinler kısa devreye yol açabiliyor. 6700 XT kullanıyorum. Flash etme ve watman sorununu böyle çözebildim.
Sıfır ekran kartına HDMI'den görüntü alamadım, monitörümde DisplayPort yok, kart çalışıyor, Windows 11 kullanıyorum, 1 gün uğraştım nasıl yapayım?
Kablonun çalıştığını düşünüyorum herhalde kontrol edilmiştir. HDMI ile görüntü almanız lazım. Sadece Hz tutmaz 144'ün üstüne çıkmaz.
Asıl sorum PSU olacak. PSU destekliyor mu watt durumunu?
Başka kartla görüntü alıyorum kablo çalışıyorHDMI kablosu bozuk olabilir.
Hocam HDMI kablosunu ekran kartı portunamı taktınız yoksa anakarta mı ve başka bir HDMI kablo ile denediniz mi?
2 pc 2 ekran kartı 1 monitör 1 hdmi kablo ile varyasyonlari denedim. Kablo çalışıyor. Hdmi kablonun başka standardı yoksa çalışır diye düşünüyorum.Hocam HDMI kablosunu ekran kartı portunamı taktınız yoksa anakarta mı ve başka bir HDMI kablo ile denediniz mi?
HDMI kablosu bozuk olabilir.gt 1030 ekran kartıyla kullanıyorum sağlam
750w psu yeterli, kablo çalışıyor kullanmaktayimKablonun çalıştığını düşünüyorum herhalde kontrol edilmiştir. HDMI ile görüntü almanız lazım. Sadece Hz tutmaz 144'ün üstüne çıkmaz.
Asıl sorum PSU olacak. PSU destekliyor mu watt durumunu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.