6900 XT kas gücü olarak cidden iyi bir kart. RTX bandında karşılığı 3080 Ti (4070 Ti ensesinde) diye biliyorum. 2 el fiyatlarını bu aralar takip edemediğim için ona bir şey diyemeceğim ama 6700XT geçen baktığımda 9-12K bandı arasında (temizine göre) bence 14K güzel bir fiyat ama yine de diğer arkadaşlarında görüşlerini bekleyin derim.
Güncelleme: Eğer alacaksanız testlerini isteyin derim FurMark vs.
6900 XT kas gücü olarak cidden iyi bir kart. RTX bandında karşılığı 3080 Ti (4070 Ti ensesinde) diye biliyorum. 2 el fiyatlarını bu aralar takip edemediğim için ona bir şey diyemeceğim ama 6700XT geçen baktığımda 9-12K bandı arasında (temizine göre) bence 14K güzel bir fiyat ama yine de diğer arkadaşlarında görüşlerini bekleyin derim.
Güncelleme: Eğer alacaksanız testlerini isteyin derim FurMark vs.
Değerler bu hocam bir bakın istersiniz 3080 Ti almak mantıklı geliyor ama az da olsa performans farki var RX biraz daha iyi ve daha ucuz olması biraz beni arada bıraktı.
Performans farkı yok denecek kadar az, kartlar aynı denebilir. İki kartın da artısı ve eksisi varDeğerler bu hocam bir bakın istersiniz 3080 Ti almak mantıklı geliyor ama az da olsa performans farki var RX biraz daha iyi ve daha ucuz olması biraz beni arada bıraktı.
hocam ben ilan linkini atayım siz inceleyin isterseniz daha net gözüküyor böylePerformans farkı yok denecek kadar az, kartlar aynı denebilir. İki kartın da artısı ve eksisi var
3080ti : DLSS4 desteği var , FG gibi teknolojiler yok. 12GB VRAM 1440p high-ultra gaming'de bazen sorun çıkarabilir. + NVIDIA kartı, piyasası daha canlı
6900xt : 16GB VRAM, neredeyse hiç VRAM darboğazı yemezsin. Ham kas gücü hedefli, kötü RT performansı, Teknoloji olarak NVIDIA'dan geride.
Performans karşılaştırması olarak şunu gösterebilirim. Kaynak tom's hardware
Eki Görüntüle 2543583
Attığınız resim bulanık, sadece GPU sıcaklığı gözüküyor. Hotspot ve fan RPM değerlerini de görmemiz gerek. 10dk test sonucunda değerleri isteyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.