Sapphire RX 7700 XT Pulse Gaming soğutması nasıldır?

Sapphire markasının soğutmaları hakkında hep olumlu şeyler duydum. Soğutmasının iyi olduğunu düşünüyorum.

Sapphire Nitro+ serisinin soğutması dehşet iyi oluyor, Pulselar da fena değil, ama ben olsam kesin değerler için bu modelin incelemesini beklerdim. Yalnız 7800 XT varken bu alınmaz.

Fiyatlara bakıyorum, 6700 XT 12 bin TL, 6750 XT 12.800, RTX 4060 Ti 8 GB 15 bin ve bu kart da 15 bin ancak performans olarak RTX 4070'in bir tık altında ve fiyat/performans ürünü. Çok cazip geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bu videoda dediğiniz model var ve değerler şu şekilde 6:50 de videoyu durdurun ancak bu kullandığınız kasanın hava sirkülasyonunada bağlıdır.

Hocam oyun testlerinde RTX 4070'den daha iyi bir soğutma performansı gösteriyor, yaklaşık 5 derece falan bir fark var aralarında. Yine de konu hakkında net bir varsayım yapamayacağım, sadece yukarıdaki bir arkadaş Sapphire Nitro+ serisi hakkında yorum yapmış, RX 6800 XT modelini kullanıyorum ve dediğini destekliyorum. Soğutma konusunda memnunum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bu videoda dediğiniz model var ve değerler şu şekilde 6:50 de videoyu durdurun ancak bu kullandığınız kasanın hava sirkülasyonunada bağlıdır.

Öyle evet, kartta genel olarak ısınma sorunu yoksa eğer, herhangi bir kasada sorun olmuyor. Gerçi en azından deneyip iade etme şansı mümkün. Para ayarlayabilirsem, yeni kart almışken 2023'te çıkan bir kart almak istiyorum.

ASUS ROG STRIX RX 6750 XT kart 13600 TL ama 13 bin üzeri verince RX 7700 XT almak daha mantıklı geliyor.

Öyle evet, kartta genel olarak ısınma sorunu yoksa eğer, herhangi bir kasada sorun olmuyor. Gerçi en azından deneyip iade etme şansı mümkün. Para ayarlayabilirsem, yeni kart almışken 2023'te çıkan bir kart almak istiyorum.

ASUS ROG STRIX RX 6750 XT kart 13600 TL ama 13 bin üzeri verince RX 7700 XT almak daha mantıklı geliyor.
7000 serisi varken ve fiyatları 6000 serisine yakından 7000 serisi almak çok daha mantıklı hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı