Sapphire RX 7800 XT Nitro için GPU tutucu önerisi

ThyphooN

Hectopat
Merhaba. GPU 32cm. GPU tutucu arıyorum.

Bulduklarım:
1. aparat
2. aparat
3. aparat

Şunları buldum. En alttaki en uyumlu ama RGB sevdiğim için ilk baştaki hoşuma gidiyor ancak 21cm çok kısa kötü durur mu diyorum.

Bütçe belirtseniz iyiydi birazdan dalga geçmek için 10 20klık tutucular önerirler

Bir tutucu için yüksek paralar vermeye gerek yok. Normal bir şey alsan da yeterli.

Ben bunu kullanıyorum, ilk linkteki ile aynı.
Görüntüsü'de bu

Ekran kartı XFX RX 6800 Speedster Swft 319

Ben bunu kullanıyorum, ilk linkteki ile aynı.
Görüntüsü'de bu.
Eki Görüntüle 1968761
Ekran kartı XFX RX 6800 speedster SWFT 319.

Hocam tam denk geldiniz vallahi sizin GPU uzunluğu 34cm galiba aldığınız ürün 21.5cm kısa olması görüntü ve destek açısından sıkıntı yaratıyor mu?
Size zahmet daha net bir açıdan fotoğraf atma imkanınız var mıdır?
Son olarak memnun musunuz?
Bu mantıklı mı yoksa diğer 30cm olanı almak mı daha iyi.

Bir tutucu için yüksek paralar vermeye gerek yok. Normal bir şey alsan da yeterli.

Boyut olarak nasıl olur ona tam karar veremiyorum kısa olması kötü olur mu diye.

Bütçe belirtseniz iyiydi birazdan dalga geçmek için 10 20klık tutucular önerirler

Haklısınız.Max 500TL hocam.

Sistemde ASUS parça yok hocam ekran kartı ASUS olsaydı olabilirdi.

Şu anda işteyim o yüzden detaylı bir fotoğraf atamam, gece anca atabilirim fotoyu.

Görüntü açısından güzel beni rahatsız etmiyor.

Destek açısından
Sen dokunmadığın sürece düz tutuyor, en ufak bir baskıda (yani sizin tarafınızdan yapılan) ekran kartının önü Afif iniyor, ama ayarladıktan sonra, bir daha dokunmanızı gerektirmiyor.

Son düzenleme:
Sizce ışıkları falan rahatsız ediyor mu hocam.

ez dıy

birde bunu buldum 30cm ama argb daha az ikisi arasıda kaldım

Işık konusunda, beni rahatsız etmiyor, hatta kasanın tabanına 3 veya 2 tane daha argb fan takmayı düşünüyorum.

Açıkçası senin zevkine kalmış ikisi'de işini görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…