Sapphire RX 7900 XT Pulse vs Galax GeForce RTX 4070 Ti

Arkadaşlar neyin NVIDIA'sı neyin AMD'si. Hatta RTX DLSS FSR falan ne alaka ya. Adam Valorant CS oynayacak o işlemciyle yanına 1050 de taksa da sıkıntı yaşamaz zaten.
 
RTX VE DLSS için her türlü alınır. İstediği kadar olsun NVIDIA'nın kalitesi ortalığı siler, süpürür bu bir gerçek.
Şahsen ben de kendi sistemime 4070Ti düşünüyorum ama ben Cyberpunk RDR gibi oyunlar oynayacağım için istiyorum, kıyaslamalarına baktım Ray Tracing performansı daha kötü AMD'nin, ama adam "Genellikle FPS oyunları oynuyorum Valorant, CS, PUBG gibi. Hikaye oyunlarıyla pek aram yok." demiş. Burda 4070Ti almak biraz saçma kalıyor bence.
 
Çuvalla para verdikten sonra AMD'nin saçmalıklarıyla uğraşılmaz. Arkadaşa dinletemedim 4080 parasına vatandan gidip 7900XTX aldı oyunlarda masaüstüne atıyor. Bir de şöyle bir saçmalık var 7900XTX takınca Sistem 1.5 dakikada falan açılıyor. Bunu biraz araştırdık bir kaç youtuber harici dillendiren olmamış. Mağazadan aldığı için iade de edemiyor kart elinde kaldı şimdi. Aynı sisteme kaç yıllık 1070 Ti takıyorsun sistem 15 saniyede açılıyor cayır cayır da çalışıyor. Sistem kötü bileşenlere sahip falan da değil şimdi hemen PSU'ya, anakarta, RAM'e kötüdür bilmem ne yazanlar oluyor. ROG Thor PSU var kasada baştan aşağı sıfır ROG sistem dizili.
 
FPS oyunları oynamak için ekran kartına bu kadar yatırım yapmaya gerek var mı? FPS oyunu oynamadığım için sadece bana mı öyle geliyor?
 
Son düzenleme:
FPS oyunları oynamak için ekran kartına bu kadar yatırım yapmaya gerek var mı? FPS oyunu oynamadığım için sadece bana mı öyle geliyor?

Aslında gerçekten rekabetçi oynanıyorsa gerek var.

1680217657945.png


Kaynak: Optimum Tech
 

Yeni konular

Geri
Yukarı