skynettech Femtopat Katılım 27 Ekim 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:11 #1 Dün sipariş ettiğim Sapphire RX 9060 XT Pure 16 GB az önce geldi. Kutusundan bir adet RGB kablosu çıktı ama ekran kartının hiçbir yerinde bu kabloyu bağlayacak bir giriş yok. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Dün sipariş ettiğim Sapphire RX 9060 XT Pure 16 GB az önce geldi. Kutusundan bir adet RGB kablosu çıktı ama ekran kartının hiçbir yerinde bu kabloyu bağlayacak bir giriş yok. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Çözüm Acteron Bugün 15:17 Resimde görünüyor, sağ tarafta yazının yanında 3 pin girişi var. ARGB OUT yazıyor yanında.
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 449 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:17 #2 Resimde görünüyor, sağ tarafta yazının yanında 3 pin girişi var. ARGB OUT yazıyor yanında. Dosya Ekleri IMG-20251209-WA0015.jpg 27,5 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS skynettech Femtopat Katılım 27 Ekim 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:20 #3 Acteron dedi: Resimde görünüyor, sağ tarafta yazının yanında 3 pin girişi var. ARGB OUT yazıyor yanında. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam hiç göremedim ben ilk bakışta. Artı 0 Eksi
Acteron dedi: Resimde görünüyor, sağ tarafta yazının yanında 3 pin girişi var. ARGB OUT yazıyor yanında. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam hiç göremedim ben ilk bakışta.