Elektronik Sapphire RX 9070 XT Pulse 27.023TL!

Hocam ne sorun yaşadınız neresi kronik bende kartı kullanıyorum da öyle bir şeye rastlamadım.

Şu an daha bir problem yaşamadım ama kartta sıvı termal macun kullanılıyor ve kronik olarak akma problemi yaşanıyor kart bana geldiğinde de fanların üstünde macun duruyordu hotspotumda biraz fazla sıcak 100 dereceyi gördüğü bile oldu tabii UV ile düzeliyor.

Gigabyte Gaming OC.

Şu an daha bir problem yaşamadım ama kartta sıvı termal macun kullanılıyor ve kronik olarak akma problemi yaşanıyor kart bana geldiğinde de fanların üstünde macun duruyordu hotspotumda biraz fazla sıcak 100 dereceyi gördüğü bile oldu tabii UV ile düzeliyor.

Gigabyte Gaming OC.

Bende Sapphire Pulse modeli var böyle bir sorun yaşamadım bu modelle ilgili bir şikayette görmedim. Peki sizin yaşadığınız sorun hatalı üründen kaynaklı mı kronik demişsiniz Gigabyte modelinde mi gözlemlenmiş sadece?

Gigabyte Gaming OC.
Sıvı macun diye bir şey yok ona thermal putty deniyor, bir şeyler duyuyorsunuz ama yarım yamalak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı