Elektronik Sapphire RX 9070 XT Pulse 27.023TL!

Cuma günü aynı indirim olmuştu ve 9070 XT Swift almıştım 31.000'e, şimdi o fiyata taichi, Aorus dağıtıyorlar :(
Hocam daha çok geçmemiş bence yapabilirsen iade et Taichi al, AMD kartlarında alınacak son marka XFX, her konuda diğer markaların altında kalıyor.

Hocam daha çok geçmemiş bence yapabilirsen iade et Taichi al, AMD kartlarında alınacak son marka XFX, her konuda diğer markaların altında kalıyor.
Saçmalamışsın. Yıllarca bir çok XFX kart kullandım, eskiden AMD nin premium partnerlerinin başını çekiyordu HD5000 serisinde hiç bir modelde özel chipler yokken XFX in 5850 Black Edition adında golden sample chiplere sahip kartları vardı HD5870 in bile ötesine geçiyordu kartllar tabi siz o zamanları bilmezsiniz.

O kadar eskiye gitmeye gerek yok geçmiş yıllarda da aynı şekilde hep üst seviye kaliteli kartlar üretti, ürettiği kartların en dip modeli bile rakiplerin orta seviyelerine denktir.

XFX de sıralama Swft, Quicksilver ve Mercury (Merc) şeklindedir, bak swft sıcaklık değerlerine çoğu markanın orta seviye kartına denk yada daha iyidir.

Bir konuda bilginiz yoksa, fikriniz de olmasın bence ki insanları yalan yanlış bilgilendirmeyin.

5070 fiyatına, 5070ti tokatlayan kart bulmuşlar hala NVİDA diyorlar, cidden bu Fanboy kitlesi ne yaşıyor merak ediyorum.
Neymiş efendim "AMD sorunlu" RTX 5000 serisi kullanıcılarından gelen kablo yanması,termal macun sızması,driver sorunları,siyah & mavi ekran sorunlarının %10 kadarı bile RX 9000 serisi kullanıcılarından gelmedi.
Hocam vallahi kaçırılmayacak fiyatta. Lakin Nvdıa App'den alışmışım driver güncellemeye.
Ayrıca RT konusunda 5070Tİ öndeydi. Hala 5000 serisinde sorunlar devam ediyor mu ki?

Hocam vallahi kaçırılmayacak fiyatta. Lakin Nvdıa App'den alışmışım driver güncellemeye.
Ayrıca RT konusunda 5070Tİ öndeydi. Hala 5000 serisinde sorunlar devam ediyor mu ki?
Şu an güncel olarak devam ediyormu bilmiyorum ama muhtemelen kablo yanması ve. Çözülmüştür, termal macun olayıda o kadar şikayetten sonra olmaz artık muhtemelen, driver için kesin konuşmam. Fender yapıyorsan hazır Vatan'da %20 indirimde varken 5070ti al ama oyun içinse düşünmeden 9070 XT al.
Yani böyle diyorum ama render vb. işleri çok yoğun ve ağır yapmıyorsn, arada bir yapıyorsan gün 9070 XT al, oda seni RT konusunda üzmez, FSR 4, DLSS 3'ten daha iyi bence ve 6-7 ay öncesine kadar herkes DLSS 3 kullanıyordu ve onlara yetiyordu.

Şu an güncel olarak devam ediyormu bilmiyorum ama muhtemelen kablo yanması ve. Çözülmüştür, termal macun olayıda o kadar şikayetten sonra olmaz artık muhtemelen, driver için kesin konuşmam. Fender yapıyorsan hazır Vatan'da %20 indirimde varken 5070ti al ama oyun içinse düşünmeden 9070 XT al.
Yani böyle diyorum ama render vb. işleri çok yoğun ve ağır yapmıyorsn, arada bir yapıyorsan gün 9070 XT al, oda seni RT konusunda üzmez, FSR 4, DLSS 3'ten daha iyi bence ve 6-7 ay öncesine kadar herkes DLSS 3 kullanıyordu ve onlara yetiyordu.
3-5 ay sonra alacağım aslında. Sadece oyun için alacağım.

Fiyat güzel de AMD alınır mı bilemedim, şansınızı NVIDIA'da deneyin.

Eski kartlarından yola çıkarak yorum yapmayın. Eski kartları sorunlu, bunu biz de kabul ediyoruz da yeni kartları sağlamdır. NVIDIA'nın ekran kartlarından daha iyi kartları da var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı