Elektronik Sapphire RX 9070 XT Pulse 27.023TL!

@THEmito, AMD'nin eski kartlarından yola çıkarak -RX 500 serisi- gibi kartlardan yola çıkarak yorumunu bu yönde yapıyorlar ancak en az 7-8 yıllık kart serisi ve sıfır üretimi yok çoğunun. İkinci elden alıcı bulabiliyor. Şimdi, 7-8 yıllık kart ile günümüzdeki kartı kıyaslamak mantıklı mı? Kartlar aynı güçte bile değil. :D

@THEmito, AMD'nin eski kartlarından yola çıkarak -RX 500 serisi- gibi kartlardan yola çıkarak yorumunu bu yönde yapıyorlar ancak en az 7-8 yıllık kart serisi ve sıfır üretimi yok çoğunun. İkinci elden alıcı bulabiliyor. Şimdi, 7-8 yıllık kart ile günümüzdeki kartı kıyaslamak mantıklı mı? Kartlar aynı güçte bile değil. :D

Tamamda RX 9070 XT ile ne alakası var onu pek anlayamadım, yani model eskiyince satamazsınız mı diyorsunuz.

@THEmito, hayır. Siz neden AMD alınmaz diye sordunuz ya arkadaşa. Bu yorumu yapan kişiler, AMD'nin eski kartlarından yola çıkarak bu yorumunu yapıyor. Ezbere bilgiyi sürdürüyor, bilgisinin üstüne yeni bilgi eklemiyor. Bunu diyorum.

@THEmito, sorun değil. AMD kart almayı düşünüyorsanız alabilirsiniz kartına göre. Yeni konu açarsanız da yardımcı olmak isterim.

Fiyati gercekten cok iyimis. 23.5K ya 4070 Super aldim ben de 1 hafta once. Kesinlikle 3.5K daha eklenip alinabilir cok daha guclu bir kart.

Ben yine de almazdim orasi ayri. Karti oyun disinda AI icin de kullaniyorum ve AMD onermiyorum o is icin. Yayin ve oyun icin muazzam kart ama.

Alanlara hayirli olsun.

Hocam, beyaz sistem dizmek istiyorum, RX 9070 XT Pure almayı düşünüyorum ne dersiniz?
9070 XT Pure veya 9070 XT Beyaz Steel Legend modellerine bakabilirsin, ikiside güzel kartlar üzmez seni.
Ancak her iki modelde orta seviye modeller.
Eğer beyaz renk şart değilse aynı veya daha uygun fiyata tepe modeller olan Sapphire Nitro+ veya Powercolor Red Devil modellerini öneririm (şahsen Red Devil modelinde daha sıcak bakıyorum).

Şu ana dek kart seçerken hep giriş seviyesi modeller aldım. 3060, 4060ti ve 7700 XT kullandım. Gigabyte Radeon, Zotac Edge veya Sapphire Pulse gibi ve hiç sıcaklık-performans sıkıntısı yaşamadım. Orta-üst modellerin sunduğu estetik hariç ekstra şeyler neler?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı