Elektronik Sapphire RX 9070 XT Pulse 27.023TL!

Pulse modeli orta seviyede sayılabilir

Ben oyun oynuyorum, 2K monitörle bu kartı alacağım. İşlemci olarak F/P hangisini tercih etmeyelim sizce? Bütçem kısıtlı, yani en uygununu tercih edeceğim. 7600 veya i5 14400F düşünüyorum. Darboğaz yaşar mıyız?

Red devil

Beyaz zorunlu degisle kesinlikle red devil bakin. Zorunluysa bile bakin bence. Cok GUZEL.

1400F sakın alma onu RTX 5060 için falan öneriyorlar. 7600 XT 2K'da çok darboğaz hissetirmez ama tam performans için daha yüksek AMD işlemcilere yönelebilirsin.

Teşekkürler.

İndirim devam ediyor mu? Kontrol ediyorum kod çalışmıyor ama konu sürekli aktif. İndirim bittiyse neden burada ekran kartı yorumlama yapıp gündemi gereksiz meşgul ediyoruz.

Çünkü konu burada başladı ve burada tartışıyoruz. Gündemi meşgul ettiğimiz falan yok.

Yani aralarında ufak tefek farklar olduğunu biliyordum ama, arada ne gibi fark var ki, sonuç olarak aynı GB aynı özellikler falan.

Red devil

Beyaz zorunlu degisle kesinlikle Red Devil bakin. zorunluysa bile bakin bence. Cok guzel.

Performans olarak mı yoksa görünüş olarak mı?

Yani aralarında ufak tefek farklar olduğunu biliyordum ama, arada ne gibi fark var ki, sonuç olarak aynı GB aynı özellikler falan.

Performans olarak mı yoksa görünüş olarak mı?
Soğuması daha iyi, malzeme kalitesi bir tık daha üstte ve tabii ki 5-10 FPS (en fazla 15FPS) oynama yapar çünkü daha serin ve iyi bir kart daha stabil çalışır. Ayrıca her marka kendi kartına ekstra özellikler ekler ve bu özelliklerin en iyi olduğu kartlar tabii ki markanın en tepe modelleridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…