Elektronik Sapphire RX 9070 XT Pulse 33.999TL

Gerçekten MSRP'den satılacak olsa bile çıplak KDV'li fiyatı 28 olan, güncel yurt dışı fiyatı 800 dolar-euro bantlarında gezen ve NVIDIA fiyaskosundan dolayı stoğu yetiştirilemeyen bir ekran kartını 30 altına nasıl bekliyorsunuz merak ediyorum açıkçası. Kusura bakmayın ama zamanında TOGG'u 60'a bekleyenler gibi bir şey bu :D
Yine ne varsa @efebatiinde var, 32 güncelde düşüp düşebileceği en ucuz fiyat seviyesi muhtemelen, o da hala 30'a 9070 ve 7900XT satılırken olmaz.

32K altına düşeceğini sanmıyorum dediğimde genelde laf yiyorum hocam :D mavi forumda yemiştim hatta. 30k altına düşeceğini sanıyorlar cidden.

32K altına düşeceğini sanmıyorum dediğimde genelde laf yiyorum hocam :D mavi forumda yemiştim hatta. 30k altına düşeceğini sanıyorlar cidden.
Şu anda bizde böyle stokta kalıp fiyatının aşağı düşmesi bile bizim piyasanın buglı olmasından. Burada 1 gün bile 9800X3D sorunu olmadı, Avrupa'da aylarca alamadı insanlar. Dışarıyla kapalı devre gibi olmamızın tek faydasını şu stok ve fiyat durumlarında görüyoruz gibi bir şey, 5000 serisinin ilk haftasında XTX'ler 1400 Euro'yu devirirken burada XTX Pulse 36 mı neydi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı