Sapphire RX590 için Tüketici hakem heyetine başvurabilir miyim?

Hahah, sorun yok. Uğraş uğraş dur oluyor böyle şeylerde. 4-5 yıldır tüketici hakem heyeti ile hakkımı aldım, hatta tüketici mahkemesiyle de oldu. İyi ki bu kurumlar varlar. Yoksa iş içler acısı.

Bekliyorum. Hakkımı alınca öyle bir mutlu olacağım ki.

Yakında sonuçlanır. Pandemiden dolayı birçok işlem durdu çünkü.
 
Yakında sonuçlanır. Pandemiden dolayı birçok işlem durdu çünkü.

Merhabalar, hakem heyetine para iadesi yapıldığı gün olan 20.02'de e-Devlet üzerinden başvurumu yapmıştım. Bazı arkadaşlar internetten yapılan başvuruların işleme alınması uzun sürüyor dedi fakat bugün itibarıyla işleme alıp karşı tarafın savunması istendi. Süreç hızlı işliyor. Aklında 'acaba'lar olan arkadaşlara da buradan duyurmuş olalım hafta sonu'nu saymazsak 2 gün içerisinde işleme alınıp karşı tarafın savunması istendi. Muadili, aynısı ya da aynı özelliklere sahip farklı bir ekran kartı stoklarında olmadığından dolayı para iadesi yapıldığı için, aynı model kartı alabileceğim tutar bilir kişi tarafından hesaplanarak tarafıma ek ödeme yapılmasını ilettim. Gelişmeleri yazıp sizi bilgilendirmeye devam edeceğim. Görüşmek üzere.🖐
 
Merhabalar, hakem heyetine para iadesi yapıldığı gün olan 20.02'de e-Devlet üzerinden başvurumu yapmıştım. Bazı arkadaşlar internetten yapılan başvuruların işleme alınması uzun sürüyor dedi fakat bugün itibarıyla işleme alıp karşı tarafın savunması istendi. Süreç hızlı işliyor. Aklında 'acaba'lar olan arkadaşlara da buradan duyurmuş olalım hafta Sonu'nu saymazsak 2 gün içerisinde işleme alınıp karşı tarafın savunması istendi. Muadili, aynısı ya da aynı özelliklere sahip farklı bir ekran kartı stoklarında olmadığından dolayı para iadesi yapıldığı için, aynı model kartı alabileceğim tutar bilir kişi tarafından hesaplanarak tarafıma ek ödeme yapılmasını ilettim. Gelişmeleri yazıp sizi bilgilendirmeye devam edeceğim. Görüşmek üzere.🖐

Hadi hayırlısı. İyi sonuçlanırsa senin adına seviniriz sonuçda dünya markalaerı kolay kazanabiliyor fakat bizler bir kart alabilmek için aylarca biriktirmek için uğraş veriyoruz. Umuyorum ki sonuç güzel olaçak.
Varmı bir gelişme.
 
Son düzenleme:
Konu içinde yazmıştım hocam. şuan hatırlamıyorum. Geçmiş sayfalarda muhakkak göreceksinizdir.
THH bana verdikleri parayı yeterli buldu. İtiraz etmenin bir anlamı'nın olmadığı kanaatine vardığım için konuyu kafamda bitirdim. Maalesef hüsran.
Eşdeğeri firmada olmadığı için mi alamadınız Eşdeğerini yoksa yokda thh direk iade yi sonucu yeterli mi dedi.
 

Geri
Yukarı