Watmann sorunu olabilir diye vazgeçtim. Evet 600 tl kadar fark olacaktı fakat kafam rahat olmayacaktı. Şimdi kafam rahat 2 3 senede bir kart değiştirmeyi sevmiyorum.1400 liraya sinerjide rx590 nitro+ special edition modeli var hocam arada ahım şahım bir fark yok 600 tl cebinizde kalır
Hayırlı olsun. Güzel kart almışsınız.Asus rog strix 1660 TI aldım bir anda karar verip. Kasam oldukça iyi fakat soğutmada hiç sıkıntı yaşamayayım dedim. Super de alabilirdim ama uzun yıllar kullanacağım için 150 tl farkı verdim gitti. Aklım 2060 da kalmadı değil fakat bütçe yetmiyordu. Teşekkür ederim herkese.
En iyi modeli almışsınız. Hayırlı olsun.Asus rog strix 1660 TI aldım bir anda karar verip. Kasam oldukça iyi fakat soğutmada hiç sıkıntı yaşamayayım dedim. Super de alabilirdim ama uzun yıllar kullanacağım için 150 tl farkı verdim gitti. Aklım 2060 da kalmadı değil fakat bütçe yetmiyordu. Teşekkür ederim herkese.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.