Sapphire RX590 SE Nitro+ Isınma Sorunu

amd ekran kartı gerçekten şans işi galiba. rog strix rx 590 kullanıyorum. hiç watman hatası almadım. overclock yaptım ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. cooler master mb 511 kasa kullanıyorum. ultra ayarlarda oyun oynarken fanlar otomatikte iken 80 derecede çalışıyor. bu yüzden fanları manuel ayarladım ve 74-75 dereceyi geçmiyor şimdi.

amd ekran kartı gerçekten şans işi galiba. rog strix rx 590 kullanıyorum. hiç watman hatası almadım. overclock yaptım ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. cooler master mb 511 kasa kullanıyorum. ultra ayarlarda oyun oynarken fanlar otomatikte iken 80 derecede çalışıyor. bu yüzden fanları manuel ayarladım ve 74-75 dereceyi geçmiyor şimdi.
Tekrar kart alırsam AMD almam, işi şansa bırakmayı sevmiyorum :)

haklısınız. 2013 ten beri hep amd kullandım hiç sorun yaşamadım. benimkide böyle bi şans 😀 sırasıyla hd 6870, msı rx 480 şimdide rog strix 590. ama bir dahakine bende nvidia ya geçeceğim.

Ekran kartında özel bir problem var sanırım fabrika çıkışlı hatalı bir kart olabilir sizdeki burdaki sapphire böyle sapphire şöyle diyenlere bakmayın. Msi armor modelleri durduğu yerde 75 derece oluyor. Asus tuf ekran kartlarında da ısınma sorunu var. Size sorunlu bir model gelmiş sanırım. Aynı ekran kartını kullanıyorum 2 haftadır bütün oyunları high da açıyorum sorun sıkıntı yok.
Nerede durduğu yerde 75 derece oluyor? O kartı kullanıyor musunuz? Bence kullanmadan sağdan soldan duyduklarınız ile yorum yapıyorsunuz. Yapmayın! İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz sonra, MSI RX590 Armor kullanıyorum sadece PUBG oynarken 75-80 derece arası çalışıyor. Harici o sıcaklıkları görmüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı