Çözüldü Sapphire RX590 WattMan hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MANSORYN

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kartım Sapphire Pulse RX590 8 GB. Watwman hatası alıyorum, şu an yüzde -60 MHz'de kullanıyorum kartı ve sadece LoL oynanabiliyor, Forza 4, FIFA23 gibi oyunlarda sinyal yok yazıp çalışmaya devam ediyor reset atmadan çözülmüyor. Sorun voltaj olabilir mi? Voltajsa ne yaparak çözebilirim?

Sistem:
R3 3200G.
2x8GB RAM.
2xhdd.
1xssd.
RX590.
500W PSU.

Çözüm
RX 590 diyoruz ya elindeki PSU yıllar içerisinde besleme gücünü kaybetti ve dayanamıyor (düz 500W olduğu için çok kaliteli olduğunu da sanmıyorum) ya da RX 590 hafiften koyvermeye başladı kendisini.
RX 590 diyoruz ya elindeki PSU yıllar içerisinde besleme gücünü kaybetti ve dayanamıyor (düz 500W olduğu için çok kaliteli olduğunu da sanmıyorum) ya da RX 590 hafiften koyvermeye başladı kendisini.
AeroCool VX Plus PSU alalı 3 yıl civarı oldu.

PSU'dan olduğunu kesin anlama yöntemi var mı?

AeroCool VX Plus PSU alalı 3 yıl civarı oldu.

PSU'dan olduğunu kesin anlama yöntemi var mı?

Kesin olarak yok, bazı kartlar çok seçicidir hani o PSU'ya RX 6700 takarsın tık demez ama 590 ile çöker gibi. OCCT PSU testi diye yazarsan karşına çıkar onu bir yapabilirsin her ihtimale karşı. Karta UV yapmayı da deneyebilrisin frekansı da bir tık daha indirirek hani ne tepki verecek görmek için.

Sorunu yeni PSU alarak çözdüğümü düşünüyorum MSI MAG A600DN 600W 80 Plus aldım 2 gündür hata almadım. Öncesinde PC'yi açtığım an kapanıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı