Sapphire Tri-X R9 290 Sistem Tavsiyesi

Full Tower kasalara zor sığan bir kart ona sığması imkansız gibi birşey parçaları kendiniz toplarsanız 400 tl daha cebinizde kalır bu 400 lirayla hem çok daha büyük bir kasa ve güç kaynağı alabilirsiniz...
 
Bence corsair carbide serisi bir kasa almanızı tavsiye ederim. Hem kablo dizilişi olsun hem genişlik olsun bence güzel.

Casper kasa alıp ne yapcaksınız daha iyileri de var. Bence corsair serisi bir kasa işinizi en güzel şekilde görür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ucuza bir Casper Pc alıp bu ekran kartını yerleştireceğim. Bunu neden yaptığımı anlatmak uzun sürer ama en karlısı bu şuan benim için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden yaptığınızı biliyorum, anlatmanıza gerek yok. En karlı iş bu değil tabi ki de. Casper'ın kasa kalitesi ve bileşen kalitesi o kadar sağlam değil. Malzeme kalitesini anlatmaya bile gerek yok. 2.500TL'ye gidip bir i7-4770k'lı Casper almayı düşünürsünüz fakat bu 2.500TL elinizde patlar. Üstüne bir de 1200TL'ye ekran kartı koyduğunuzda bize eder 3.700TL. 3700TL'ye ayıptır söylemesi canavar gibi bilgisayar toplanır, 3.700 demeyelim de, 3.000TL'ye bile Casper'ın o dandik kasası ve bileşenlerinden daha sağlam bir sistem toplanır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı