Sappihere RX 570 Nitro+ İçin Kasa ve PSU Tavsiyesi

mapoyraz

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, AMD Ryzen 3 2200G işlemci ve ASROCK A320 DGS anakartım var. Bunlara bir SSD ve bir HDD takılı. Sapphire RX 570 Nitro+ 8 GB almaya karar verdim. Yeni kasa ve PSU almam lazım. Maksimum bütçem 500 TL. F/P ürünü anlamında tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, AMD Ryzen 3 2200G işlemci ve ASROCK A320 DGS anakartım var. Bunlara bir SSD ve bir HDD takılı. Sapphire RX 570 Nitro+ 8 GB almaya karar verdim. Yeni kasa ve PSU almam lazım. Maksimum bütçem 500 TL. F/P ürünü anlamında tavsiyelerinizi bekliyorum.
Darkisback 'in dediği gibi 570 alacaksanız 4 gb alın, 8 gb olsun diyosanız rx580 ya da 590'a yönelin.

RX 570 8 GB yerine RX 580 4 GB öneririm. O kartın 8 GB vRAM işleyecek gücü yok.
Kasa ve PSU : FSP CMT110A-500 FSP 500W 80+ SILVER USB3.0 Pencereli Kasa - inventus
Kasada tek fan var, ekstra bir fan almanızı tavsiye ederim.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim detaylı inceledim ve ekran kartının 4GB versiyonunu almaya karar verdim. Peki aynı kasa mı bilmiyorum ama, FSP BUNDLE CMT110A+50ERN 500W 80+SILVER Mid Tower Gaming Kasa Siyah Pencereli
ve
FSP CMT110A 500W Mid Tower Kasa Siyah
Aralarında fark nedir fiyatlar da farklı da. Ona göre seçip alacağım. Beğendim açıkçası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı