2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 29 Mart 2021 #11 Emprialyx dedi: Hocam adamla buluşmayacağım ki kutunun içinde yollar heralde fatura ve garanti belgesini. Genişletmek için tıkla... En azından fotoğraflarını atmalı.
Emprialyx dedi: Hocam adamla buluşmayacağım ki kutunun içinde yollar heralde fatura ve garanti belgesini. Genişletmek için tıkla... En azından fotoğraflarını atmalı.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 29 Mart 2021 #12 Callisto1232 dedi: Bence GET'siz almayın hocam, her ihtimale karşı. Sürprizbozan: ? Sarı site ne alaka bu arada? Sahibinden diyecek kadar üşenmeyin. Genişletmek için tıkla... Adam get ile alamamasının sebebi dolandırmışlar galiba arkadaşı. Benim de aklımda get ile almak var güvenemiyorum ve korkuyorum param gidicek diye. 237969 dedi: En azından fotoğraflarını atmalı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki mesela attı diyelim ne yapabilirim bunlarla adını felan mı karşılaştırayım?
Callisto1232 dedi: Bence GET'siz almayın hocam, her ihtimale karşı. Sürprizbozan: ? Sarı site ne alaka bu arada? Sahibinden diyecek kadar üşenmeyin. Genişletmek için tıkla... Adam get ile alamamasının sebebi dolandırmışlar galiba arkadaşı. Benim de aklımda get ile almak var güvenemiyorum ve korkuyorum param gidicek diye. 237969 dedi: En azından fotoğraflarını atmalı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki mesela attı diyelim ne yapabilirim bunlarla adını felan mı karşılaştırayım?