barancavindar Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #11 EtliBorek dedi: Telefonla alakalı olacağını sanmıyorum sadece telefonun kaç W şarj aldığını öğrenmek istedim fakat şarj aletini paylaşmanız yeterli oldu telefondan şüpheniz varsa farklı şarj aletinde deneyin ama sorun şarj aletinde Genişletmek için tıkla... Denedim hocam öteki şarj aleti çok az ısındı bizimkisi çöp olmuş maalesef. timuti dedi: Büyük ihtimalle yanık sandığınız, ısınmış plastik kokusudur. Normal bir şey. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir hocam İnşallah.
EtliBorek dedi: Telefonla alakalı olacağını sanmıyorum sadece telefonun kaç W şarj aldığını öğrenmek istedim fakat şarj aletini paylaşmanız yeterli oldu telefondan şüpheniz varsa farklı şarj aletinde deneyin ama sorun şarj aletinde Genişletmek için tıkla... Denedim hocam öteki şarj aleti çok az ısındı bizimkisi çöp olmuş maalesef. timuti dedi: Büyük ihtimalle yanık sandığınız, ısınmış plastik kokusudur. Normal bir şey. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir hocam İnşallah.