Şarj edilebilir AA pil tavsiyesi

Arkadaşlar yakın zamanda Razer Basilisk X kablosuz fare aldım. Fare pilli. Bende ikide bir yeni pil alacağıma iki tane şarj edilebilir pil alayım dedim. Elimde şarj aleti var ama pil yok. Bildiğim kadarıyla pillerde de mAh değeri var. Ve ben mümkün olduğunda yüksek olsun istiyorum ki bir pille bir ayı çıkarabileyim. Bütçe olarak elimde 100-150TL var. İsteklerime göre tavsiye verirseniz sevinirim.

Ağır mouse sevmiyorsanız yüksek kapasiteli pil almaya gerek yok. Uzun süre götürür.
Şarj aletinizin modeli nedir?

Vallahi hocam yıllar önce alınmış bir şarj aleti. Nerede onu bile bilmiyorum şu an. 😀Bu tür şeylerden zerre anlamam. Konu buraya geldi sorayım bari. Şarj aleti pilin ömrüne ve şarj olması kapasitesine etki eder mi? Ayrıca ağırlığını sorun etmem zaten, ağır fare severim.

Şahsen GP pil kullanıyorum ve tavsiye ederim. Ama yüksek mAh değerli pil almak yerine iki tane pili sıralı olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

Zaten iki tane alacağım hocam. Ama gene de hafta da bir pil değiştirmek istemiyorum. Farenin içinden Energizer diye bir pil çıktı. O bir ay kadar dayandı.
Şöyle bir tane buldum.

Elinizdeki ürün 1.2 Volt mu, 1.5 Volt mu? Attığınız ürün 1.2 Volt.

IMG_20220329_160148.jpg

IMG_20220329_160209.jpg

Şarj aleti bu hocam. Bayağıdır kullanılmadığı için pisti bir söküp temizledim. Onun dışında linkini attığım ürünü aldım bir saat önce de elime ulaştı. Bu şarj aleti ile sorun olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı