Hocam yorumlarınız için teşekkür ederim. Aşağıdaki ürünü gözüme kestirdim, ne dersiniz? Yanında gelen piller iş görür mü sizce, bu pilleri saatlerde, pil gerektiren diğer cihazlarda ve 2. bir Xbox kolunda kullanabilirim. Ekstra 4 tane de GP recyko Pro alacağım zaten.
Hocam yorumlarınız için teşekkür ederim. Aşağıdaki ürünü gözüme kestirdim, ne dersiniz? Yanında gelen piller iş görür mü sizce, bu pilleri saatlerde, pil gerektiren diğer cihazlarda ve 2. bir Xbox kolunda kullanabilirim. Ekstra 4 tane de GP recyko Pro alacağım zaten.
Varta da iyidir fakat ilk attığınız GP Pro piller ve beyaz şarj aleti bence en uzun ömürlü ve efektif kullanım senaryosu olacaktır.
@VIN in önerdiği piller de iyi, daha hesaplı olmasını isterseniz bu öneriyi de dikkate almanızı tavsiye ederim. Fakat Pro'lardan daha memnun kalırsınız ve daha uzun ömürlü olur.
Bu attığınız cihazı aldınız mı bende alacağım memnun musunuz ve 2. sorum hem ince kalem pil kumanda pili hemden ondan 2 3 tık büyük piller var ya ikisi de şarj ediyor mu yoksa tek tip pilimi şarj ediyor.
Bu attığınız cihazı aldınız mı bende alacağım memnun musunuz ve 2. sorum hem ince kalem pil kumanda pili hemden ondan 2 3 tık büyük piller var ya ikisi de şarj ediyor mu yoksa tek tip pilimi şarj ediyor.
GP Recyko E211 aldım. Memnunum 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. AA pil ile kullanıyorum AAA pil ile hiç denemedim. Farklı markaların pillerini de şarj edebilirsiniz, yuvaya 2 pil takmanız lazım tek pil ile çoğu cihaz şarj etmiyor.