Şarj istasyonu kaybolan kulaklık garantiye gönderilir mi?

Eshler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bugün otobüse bindim indim bir süre sonra Bluetooth kulaklığımın şarj istasyonunu kaybettiğimin farkına vardım ama iş işten geçti. Kulaklığı garantiye göndersem herhangi bir işlem yapılır mı? Belli bir fiyat karşılığı yeni şarj veya yeni kulaklık verirler mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba dostlar, bugün otobüse bindim indim bir süre sonra Bluetooth kulaklığımın şarj istasyonunu kaybettiğimin farkına vardım ama iş işten geçti. Kulaklığı garantiye göndersem herhangi bir işlem yapılır mı? Belli bir fiyat karşılığı yeni şarj veya yeni kulaklık verirler mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Garantide elinde olmayan ürünün muhabbetini yapamazsın. Ayretten şarj istasyonu satılmaz, sadece Letgo ve sahibinden gibi ikinci el sitelerinde şansına varsa bulbilirsin. Genelde şarj istasyonu değil de kulaklığın teki kaybolur, bol şans.

Garanti hiçbir şey yapmaz. Ama servisi varsa arayın para karşılığı satıyorlar mı sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı