Şarj prizinden elektrik çarpması

Hocam benim de kardeşim yüzünden çarpmıştı. Telefonumu dolabın içinde şarja koymuştum kardeşimde telefonu dolapta görünce gidip şarj kablosunu çekmişti ve kablo gelmeyince daha sert çekmeye başlamıştı ve en sonunda şarj adaptörünün plastik dış kısmı adaptör prizdeyken dışarı çıkmıştı. Bunu bilmiyen ben de dalmışken gidip adaptörü prizden çekeyim dedim ve olan oldu 4-5 saniye elim adaptörde kaldı elim yanacaktı az kalsın gidip soğana bastım elimi sonrasında birkaç gün uyuşukluk vardı ama sonrasında geçti.

Hocam benim de kardeşim yüzünden çarpmıştı. Telefonumu dolabın içinde şarja koymuştum kardeşimde telefonu dolapta görünce gidip şarj kablosunu çekmişti ve kablo gelmeyince daha sert çekmeye başlamıştı ve en sonunda şarj adaptörünün plastik dış kısmı adaptör prizdeyken dışarı çıkmıştı. Bunu bilmiyen ben de dalmışken gidip adaptörü prizden çekeyim dedim ve olan oldu 4-5 saniye elim adaptörde kaldı elim yanacaktı az kalsın gidip soğana bastım elimi sonrasında birkaç gün uyuşukluk vardı ama sonrasında geçti.
Hocam bunlar eski prizden kaynaklandı. Sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her hafta neredeyse 220v yiyen biri olarak sadece şarj prizinden yediyseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Haftada 220v yersen Raiden falan olursunuz hocam.
Arkadaşlar, koydeyim. Şarj prizini çıkartırken elektrik çarptı, elim hareketlendi. 3-4 saat önce toprağa bastım ama şu an hala uyuşukluk var. Hastaneye gidemiyorum. Bir şey olur mu korkuyorum ya yaşımda kucuk biraz uyuşma var hala

Bir şey olacak.(duyar kasıldı)Sadece sakin olun stres yapmayın stres yaptıkça daha çok çarpıntı yapar. Biraz dinlenin, rahatlayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı