Salih K Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 23 21 Mart 2020 #1 Yeni laptop aldım. Oyunlarda daha iyi performans için şarjda oynamayı düşünüyorum bataryaya bir zararı yok diye biliyorum ama yine de sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2020
Yeni laptop aldım. Oyunlarda daha iyi performans için şarjda oynamayı düşünüyorum bataryaya bir zararı yok diye biliyorum ama yine de sormak istedim.
T tavukekmek Kilopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 406 Çözümler 3 21 Mart 2020 #2 Sorunuza cevap değil ama zarar veriyorsa bataryayı çıkarttıktan sonra priz takılı bi şekilde oynayabilirsiniz.
Sorunuza cevap değil ama zarar veriyorsa bataryayı çıkarttıktan sonra priz takılı bi şekilde oynayabilirsiniz.
Salih K Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 23 21 Mart 2020 #3 tavukekmek dedi: Sorunuza cevap değil ama zarar veriyorsa bataryayı çıkarttıktan sonra priz takılı bi şekilde oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Batarya Laptobun içine gömülü çıkarılmıyor ve de bunu yapmak zarar verir diye biliyorum.
tavukekmek dedi: Sorunuza cevap değil ama zarar veriyorsa bataryayı çıkarttıktan sonra priz takılı bi şekilde oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Batarya Laptobun içine gömülü çıkarılmıyor ve de bunu yapmak zarar verir diye biliyorum.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #4 Laptopta şarja takılı oynamazsanız zaten ya 30 FPS'ye sınırlar ya da drop yersiniz.