Arkadaşlar merhaba. Benim Gaming laptopum var bugünlerde aldım ve oyun oynarken şarjda mı oynasam şarj ettikten sonra mı oynasam merak ediyorum. Şu ana kadar şarj ettikten sonra %99 gibi çekiyorum ve oynuyorum. Sizce nasıl olmalı?
Arkadaşlar merhaba. Benim Gaming laptopum var bugünlerde aldım ve oyun oynarken şarjda mı oynasam şarj ettikten sonra mı oynasam merak ediyorum. Şu ana kadar şarj ettikten sonra %99 gibi çekiyorum ve oynuyorum. Sizce nasıl olmalı?
Hocam aslında şarjda oynamanız gerekir. Hiçbir sorunu yoktur sadece normal tarayıcı kullanımında şarjda oynayın oyun oynarken şarjda oynarsanız büyük ihtimalle ekran kartı çalışmıyodur veya tam kullanımda çalışmıyor. Yanlış yapıyorsunuz şarjda oynamanız lazım hem bataryada en fazla 1-2 saat oyun oynarsınız sonra kapatıyorumusunuz
Hocam aslında şarjda oynamanız gerekir. Hiçbir sorunu yoktur sadece normal tarayıcı kullanımında şarjda oynayın oyun oynarken şarjda oynarsanız büyük ihtimalle ekran kartı çalışmıyordur veya tam kullanımda çalışmıyor. Yanlış yapıyorsunuz şarjda oynamanız lazım hem bataryada en fazla 1-2 saat oyun oynarsınız sonra kapatıyor musunuz?