Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Bir tane şarjlı diş fırçası, bir tane manuel yani bildiğimiz klasik diş fırçalarından bir tane de diş macunu almayı düşünüyorum. Şarjlı diş fırçası için aklımda bir ürün var fakat size de danışmak istedim. Oral-B Vitality D100 Cross Action Şarj Edilebilir Diş Fırçası Siyah : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım Oral-B Vitality D100 Cross Action Şarj Edilebilir Diş Fırçası Siyah : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım www.amazon.com.tr Manuel fırça ve macun konusunda hiç bilgi sahibi değilim. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022
Bir tane şarjlı diş fırçası, bir tane manuel yani bildiğimiz klasik diş fırçalarından bir tane de diş macunu almayı düşünüyorum. Şarjlı diş fırçası için aklımda bir ürün var fakat size de danışmak istedim. Oral-B Vitality D100 Cross Action Şarj Edilebilir Diş Fırçası Siyah : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım Oral-B Vitality D100 Cross Action Şarj Edilebilir Diş Fırçası Siyah : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım www.amazon.com.tr Manuel fırça ve macun konusunda hiç bilgi sahibi değilim. Önerilerinizi bekliyorum.