Şarkı adı nasıl bulunur?

Olduğunu pek sanmıyorum ama bi ara baya popüler olmuştu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olduğunu pek sanmıyorum ama bi ara baya popüler olmuştu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Maalesef buda değil.
Hocam manyak bir şekilde inanarak atmıştım, daha ne kaldı. Hiç mi hatırladığın bir kısım yok hocam?
Maalesef hocam. Beatini bile hatırlamıyorum. Mırıldanamıyorum bile. Gerçekten B12 eksikliği kendini hissettiriyor.

senelerdir aradığım her konuda bu siteden yardım aldım ama hesabıma hiç giriş yapmadığımı sizin sayenizde fark ettim, yine bambaşka bir konu ile ilgili yazılanları okurken yanda bu başlık gözüme çarptı hemen hesabıma giriş yaptım ve ilk kez bir şeye cevap yazıyorum umarım aradığınız şarkı budur.

Son düzenleme:
senelerdir aradığım her konuda bu siteden yardım aldım ama hesabıma hiç giriş yapmadığımı sizin sayenizde fark ettim, yine bambaşka bir konu ile ilgili yazılanları okurken yanda bu başlık gözüme çarptı hemen hesabıma giriş yaptım ve ilk kez bir şeye cevap yazıyorum umarım aradığınız şarkı budur.

Bunu ben de düşündüm de pek buymuş gibi gelmedi. Olabilir ama belli olmaz.

Hocam öncelikle çok teşekkürler ama maalesef buda değil. Sanırım ben şarkıyı bulamayacağım.

Diğer hocalarıma da çok teşekkür ederim, gecenin bir saati hepsi dönüş yaptı. Hepsi hala şarkının nolduğunu merak ediyordur belkide. Gerçekten çok ilgililerdi fakat sanırım şarkıyı bulamayacağım.

Hocam öncelikle çok teşekkürler ama maalesef buda değil. Sanırım ben şarkıyı bulamayacağım.

Diğer hocalarıma da çok teşekkür ederim, gecenin bir saati hepsi dönüş yaptı. Hepsi hala şarkının nolduğunu merak ediyordur belkide. Gerçekten çok ilgililerdi fakat sanırım şarkıyı bulamayacağım.
Hocam bize bu deneyimi yaşattığın için biz teşekkür ederiz. Hala merak ediyorum, belki bir gün karşıma çıkar da aaa lan bu şarkı, o bahsedilen şarkı mı? diye düşünürüm. Biri bulursa cevap yazarsa ikimiz de rahatlarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı