Şarkı bilgilerine şarkıların sözleri eklenebilir mi?

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Şarkı bilgilerine şarkıların sözleri eklenebilir mi? Telefonumda bulunan Oppo'nun kendi müzik uygulamasında şarkı sözü kısmı var, ama boş gözüküyor. Bunları nasıl tek tek elle ekleyebilirim?

Screenshot_2022-12-17-21-55-33-05_bd0118cc98c1cf128a2a8d2060cbf2b7.jpg

.lrc dosyası ile çalışıyordur muhtemelen. Genelde şarkıyla aynı klasöre aynı isimle veya başka klasöre toplu olarak kullanılıyor. İkincisini her program anlamıyor.
Mobilde .lrc dosyası hazırlayabileceğiniz uygulamalar var. İnternetten toplu sözleri buluyorsunuz. Şarkı telefonunuzda oluyor. Sözlerin hangi kısmını hangi zamanda söylediğini dinlerken başlat durdur şeklinde ayarlıyorsunuz. Aşina olunca 3 dakikalık şarkının sözlerini 4 dakikadan kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

@Abibusted Açılıyor.

Lrc dosyası ile çalışıyordur muhtemelen. Genelde şarkıyla aynı klasöre aynı isimle veya başka klasöre toplu olarak kullanılıyor. İkincisini her program anlamıyor.
Mobilde. Lrc dosyası hazırlayabileceğiniz uygulamalar var. İnternetten toplu sözleri buluyorsunuz. Şarkı telefonunuzda oluyor. Sözlerin hangi kısmını hangi zamanda söylediğini dinlerken başlat durdur şeklinde ayarlıyorsunuz. Aşina olunca 3 dakikalık şarkının sözlerini 4 dakikadan kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Videoda verilen uygulama ile hepsinin şarkı sözünü yazdım. Oppo'nun kendi müzik uygulamasın da gözükmüyor. Tam olarak nasıl yapacağım anlamadım 😒

Son düzenleme:
Videoda verilen uygulama ile hepsinin şarkı sözünü yazdım.
Video 4 yıl önce çekilmiş olsa da 2010 Movie Maker kalitesi var. Güvenilecek bir şey değil. .lrc dosyalarını internette de bulabilirsiniz. Denemek için zamanlaması doğru olmayan bir tane kendiniz hazırlayıp bakabilirsiniz sizde çalışıp çalışmadığına.

Samsung Music uygulamasında çalışıyor. Buradan indirip aynı klasöre aynı isimli şekilde kaydedip denedim. Gerçi elimde orijinal FLAC dosyası olmasına rağmen zamanlaması doğru değil ama olsun. O da programla ayarlanıyordur muhtemelen.

Samsung Music uygulaması bu özelliği desteklediğini devlet sırrı gibi saklıyor. Bu özellik için farklı uygulama ararken şans eseri fark ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı