ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Bazı şarkıların başında çalan co co co derman diye bir şey var. Doğru mu söyledim onu da bilmiyorum. Neyse bu ne onu merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2021
Bazı şarkıların başında çalan co co co derman diye bir şey var. Doğru mu söyledim onu da bilmiyorum. Neyse bu ne onu merak ediyorum.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 24 Mart 2021 #2 Bu mu? Tanerman'ın imzası birnevi bu, beatini yaptığı şarkıların başına koyuyor. Söyleyen de Anıl Piyancı, not olarak düşeyim dedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu mu? Tanerman'ın imzası birnevi bu, beatini yaptığı şarkıların başına koyuyor. Söyleyen de Anıl Piyancı, not olarak düşeyim dedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 EmrahGK dedi: Bu mu? Tanerman'ın imzası birnevi bu, beatini yaptığı şarkıların başına koyuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bu teşekkürler. Konu kapatılabilir.
EmrahGK dedi: Bu mu? Tanerman'ın imzası birnevi bu, beatini yaptığı şarkıların başına koyuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bu teşekkürler. Konu kapatılabilir.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Mart 2021 #4 EmrahGK dedi: Bu mu? Tanerman'ın imzası birnevi bu, beatini yaptığı şarkıların başına koyuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de "Beat'te Furkan" gibi şeyler kullanılıyor.
EmrahGK dedi: Bu mu? Tanerman'ın imzası birnevi bu, beatini yaptığı şarkıların başına koyuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de "Beat'te Furkan" gibi şeyler kullanılıyor.