Sarma tütün önerisi

Dadesutan

Hectopat
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Meslek
Kara kılıç Ustası
Yakında üniveristeye geçeceğim. Sigara zaten acayip azalttığım bir şey, her gün bir paketi sömüren bir kişi olarak haftada bir kez içiyorum. Bir paket bitmiyor bile genelde. Ama biliyorsunuz çok pahalandı sigaralar ve benim öğrenci halimle o kadar para verecek halim yok. Direkt kendim sarmayı düşünüyorum bunun sebebi de acayip üşengeç birisiyim sigara sarmakta benim için gayet uzun bir eylem. Bu şekilde daha da azaltmış olacağım ve toptan bu lanet rezil şeyden kurtulacağım. Şimdi sadede geleyim. Bildiğiniz en hafif tütün hangisidir? Beni touch blue bile doyurur parliament başımı döndürür. Ona göre bir öneri yaparsanız müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elde saracaksanız gerçek manada Türkiye sınırları içerisindeki en kaliteli tütün olan NST 02 Yellow tavsiyemdir. Çalışmadığım 5 parasız gezdiğim dönemlerde tanıştığım sonrasında parayı bulunca paket içenlere denettirip tütüncü yaptığım tütün mamuldür. OCB stick filtre ve Gizeh kırmızı kağıt ile efsane oluyor. filtresi uzun olsa ve kalın kağıt tat vermese kullanmaya devam ederdim.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ağırlığı nasıl acaba?

Maalesef nst touch blue olsun, nst 02 yellow olsun çok bozuldu.
Yıllardır her ikisini de içen biri olarak geçen hafta aldıklarım bugün çöpe gitti.
Rengi sarı değil simsiyah olmuş tadı da berbat içilecek gibi değil eski 2023. 2 ay öncesi üretim bulursanız alın.

O markalar dışında önerebileceğiniz marka yok mudur?

Hocam az önce fabrika ile görüştüm sadece o seride hata varmış iade alıyorlar bozuk olanları kısaca sorun yok nst touch blue hala bir numara tütün.

Hocam az önce fabrika ile görüştüm sadece o seride hata varmış iade alıyorlar bozuk olanları kısaca sorun yok nst touch blue hala bir numara tütün.

Çok iyi o zaman. Ağırlığı vesaire nasıldır acaba? Dediğim gibi ben marlboro touch blue ile kesilen biriyim. Bana ağır mı gelir hafif mi? Ayrıca kağıt ve filtre olarak da ekonomik olarak ne önerirsiniz?

Çok iyi o zaman. Ağırlığı vesaire nasıldır acaba? Dediğim gibi ben marlboro touch blue ile kesilen biriyim. Bana ağır mı gelir hafif mi? Ayrıca kağıt ve filtre olarak da ekonomik olarak ne önerirsiniz?

Orta sertlikte ama boğazdan kayıp giden bir tütün. Bazıları hafif bile buluyor. Ben orijinal Arap kağıdı kullanıyorum. Filtre ise bulabilirseniz offfilter kahverengi kutu alın 40 TL kutusu. Son olarak sigara sağlığa zararlıdır bunu bilin.

Çok teşekkür ederim. Zaten sarmaya geçmemin sebebi bırakmak için kafamda öyle bir taktik buldum ilk mesajıma bakarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…