Şasesinin ucunda işlem olan araba alınır mı?

OneEyeCat57

Hectopat
Daha fazla  
2018 Model Citroen C Elysee beğendim 40.000 KM'de 455 bin TL sağ şase ucunda ufak işlem var diyor arkadaş. Sizce alınır mı? İlan no: 1099147490.

Açıklamaya şasi işlemsiz yazıp arayınca işlem olduğunu söylüyorsa satıcıda sıkıntı vardır.

Fiyatı çok uygun. Shine olduğu halde birde. Büyük ihtimalle airbaglerde açtı çünkü araçta ağır hasar kaydı da yok. Hem ağır hasar kaydı olmayıp hem de airbag açmamışsa bu fiyata hemen alınır. Tabii şasideki işlemin şiddeti ve onarımı önemli. Rot tutmayacak seviyede bir hasar olduysa çok tavsiye etmem.

Benim kafama yatmış olsa gider hasar durumuna şasinin onarım durumuna bakar, airbag kontrolü yaptırıp, motor mekanik de güzelse alırdım.

Açıklamaya şasi işlemsiz yazıp arayınca işlem olduğunu söylüyorsa satıcıda sıkıntı vardır.

Fiyatı çok uygun. Shine olduğu halde bir de. Büyük ihtimalle airbaglerde açtı çünkü araçta ağır hasar kaydı da yok. Hem ağır hasar kaydı olmayıp hem de airbag açmamışsa bu fiyata hemen alınır. Tabii şasideki işlemin şiddeti ve onarımı önemli. Rot tutmayacak seviyede bir hasar olduysa çok tavsiye etmem.

Benim kafama yatmış olsa gider hasar durumuna şasinin onarım durumuna bakar, airbag kontrolü yaptırıp, motor mekanik de güzelse alırdım.

Hocam araba Full boyalı bana takla atmış ve hasara geçmemiş gibime geliyor bunun yerine Peugeot 301 düşünüyordum şu an ama siz böyle deyince arada kaldım

Hocam araba Full boyalı bana takla atmış ve hasara geçmemiş gibime geliyor bunun yerine Peugeot 301 düşünüyordum şu an ama siz böyle deyince arada kaldım
Hiçbir önemi yok ki full boyalı olmasının. Tavanda kesme biçme yoksa biniciyseniz kesinlikle alınır. Kasko yaptırmayı düşünmeyen kişiler içinde ağır hasar kayıtlı araç nasıl mantıklıysa aynı mantık diyebilirim.

Siz o araca 2-3-5 yıl binecekseniz tavandaki boyanın size hiçbir zararı olmayacak. + olarak aynı arabanın orta paketinin 200 bindeki haline bineceğinize aynı aracın full paketinin 50 bindeki haline biniyor olacaksınız. 3 yıl sonra satarkende diğer araç değerlenecek bu yerinde kalmayacak sonuçta. Satılmaz elinde kalır vs. diyen olursa 1 saniye dahi dinleme. Kuzenim al-sat işine girdiğinde ilana koyduktan 3 saat sonra sattığı araçları görsen çok daha iyi idrak ederdin.

Hatta ''kendim için söylüyorum.'' Tavanda kesme dahi varsa fiyatı gerçekten ederi yazılmışsa ben binici adamım. Kazanın fotoğrafları vs. var ise yapılan işçilik belliyse detaylı anlatılıp gösteriliyorsa ben en az 3 sene bineceğim kafasıyla alırım.

Aynı aracın 2015 model 190.000 de giriş paket hatasızını alacağıma tavan işlemli 2017 model 30.000km dekini aynı fiyata alırım benim işime gelir. Tabi herkesin bakış açısı farklı. Sırf sol arka çamurlukta boya çıktı diye araç almaktan vazgeçen insanlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı