SATA 2 anakart 860 EVO uyumluluğu

RadyoaktifB

Picopat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
18
P5KPL-AM SE SATA 2 anakart için 240 GB SSD seçmekteyim fakat herhangi bir uyumluluk sorunu yaşar mıyım?
Aslında Crucial BX500 240 GB için karar kılmıştım fakat her ne kadar iyi bir SSD olduğunu söyleyenler olsa da biraz araştırdığımda sorun yaşayan birçok insanın olduğunu gördüm.
Bütçeyi biraz arttırıp Samsung 860 EVO 250GB almayı düşünüyorum.
Sonuçta SATA 2 anakarta takacağım aradaki fiyat farkına değer mi? Uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

Samsung 860 EVO 250GB.
Ürün Linki
 
Hocam SATA 2'de en fazla 300MB/s hızlarını alırsınız. Yani alıp almamak size bağlı. Aslında bence bütçe arttırılıp bu SSD alınabilir.

Teşekkürler fakat şuan 500GB Seagate HDD kullanmaktayım aşırı yavaş sistem açılması droplar yüzünden sorun yaşıyorum. 240 GB SSD alıp sistemi ona kuracağım
 
Teşekkürler fakat şu an 500GB Seagate HDD kullanmaktayım aşırı yavaş sistem açılması droplar yüzünden sorun yaşıyorum. 240 GB SSD alıp sistemi ona kuracağım.

Bende de hdd kullanırken sistem 3dk da açılıyordu şimdi 20. saniyede Chrome'da gezinebiliyorum.intel i3 2.nesil işlemci ve 4 GB RAM var.
 
Son düzenleme:
Teşekkürler fakat şu an 500GB Seagate HDD kullanmaktayım aşırı yavaş sistem açılması droplar yüzünden sorun yaşıyorum. 240 GB SSD alıp sistemi ona kuracağım.

O zaman hiç bütçe arttırmadan bunu alabilirsiniz. Fiyatı da gayet uygun.

Bu arada yanlış anlamayın Patriot Burst fiyatına göre gayet iyi bir SSD olduğu için öneriyorum yoksa Patriot şirketi benim değil :)
 
Kullanabilirsiniz hocam. Ben daha önce kullandım. Resmen canlandılar.
 

Geri
Yukarı