Laxerian Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 758 6 Nisan 2021 #1 Bu Riser'daki SATA kablosunu hangi kabloya takacağım? Sanırsam bu kablo doğru mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.610 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #2 Hocam Riser'in güç kablosunun girişinde çentik var mı ? Artı 0 Eksi
KS KS Laxerian Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 758 6 Nisan 2021 #3 NoBMPR R8 dedi: Hocam Riser'in güç kablosunun girişinde çentik var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fotoğraftan gördüğümüz kadarı,ile olup olmaması ne değiştirir? Artı 0 Eksi
NoBMPR R8 dedi: Hocam Riser'in güç kablosunun girişinde çentik var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fotoğraftan gördüğümüz kadarı,ile olup olmaması ne değiştirir?
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.610 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 Laxerian dedi: Bilmiyorum fotoğraftan gördüğümüz kadarı,ile olup olmaması ne değiştirir? Genişletmek için tıkla... Elinizde ki girişte de çentik var onun için sormuştum ama uyar büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Laxerian dedi: Bilmiyorum fotoğraftan gördüğümüz kadarı,ile olup olmaması ne değiştirir? Genişletmek için tıkla... Elinizde ki girişte de çentik var onun için sormuştum ama uyar büyük ihtimalle.