Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar ben SSD alacağım ancak anakartımda 2X SATA 2 2X SATA 3 girişi var. Bendeki HDD bozuldu direkt çıkarıp SSD'yi takacağım ucuna ancak SATA kaça bağlı olduğuna nasıl bakarım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
Arkadaşlar ben SSD alacağım ancak anakartımda 2X SATA 2 2X SATA 3 girişi var. Bendeki HDD bozuldu direkt çıkarıp SSD'yi takacağım ucuna ancak SATA kaça bağlı olduğuna nasıl bakarım?
milenyum0 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 4 Mayıs 2020 #2 Her ssdnin biosta bir kodu yada ismi var. Aygıt yöneticisinden diskler bölümünden bulacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Her ssdnin biosta bir kodu yada ismi var. Aygıt yöneticisinden diskler bölümünden bulacağını düşünüyorum.
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #3 milenyum0 dedi: Her ssdnin biosta bir kodu yada ismi var. Aygıt yöneticisinden diskler bölümünden bulacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tam anlayamadım biraz daha açık anlatırmısınız Artı 0 Eksi
milenyum0 dedi: Her ssdnin biosta bir kodu yada ismi var. Aygıt yöneticisinden diskler bölümünden bulacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... tam anlayamadım biraz daha açık anlatırmısınız
milenyum0 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 4 Mayıs 2020 #4 Ben SSD bin hangi portta olacağıni sormuşsun zannettim kusura bakma. Aida64 ile bir kurcalayin ama bu konu hakkında bilgim yok. Artı 0 Eksi
Ben SSD bin hangi portta olacağıni sormuşsun zannettim kusura bakma. Aida64 ile bir kurcalayin ama bu konu hakkında bilgim yok.