SATA SSD onerisi

xNazO

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar, selamünaleyküm.
Prime A620MK anakart kullanıyorum ve Kingston NV2 1TB NVMe PCI-e 4.0 (Okuma: 3500MB/s, Yazma: 2100MB/s) M.2 SSD (SNV2S/1000G) kullanmaktayım.

Tabiri caizse "kilerden" bulduğum bir HDD'yi de ekledim. Ancak geçtiğimiz gün bilgisayarımı açarken, henüz siyah ekranda "Press any key to skip disk checking" uyarısını aldım. Muhtemelen HDD ömrünü tamamladı ve yenisi gerekiyor.

Bu devirde artık HDD alınmaz diyerek SATA SSD'lere bakmaya başladım; ancak bu konuda çok bilgim yok. Yaklaşık 2000 TL bütçem var. Bana 1TB SATA SSD önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
dostlar, selamünaleyküm.
Prime A620mk anakart kullanıyorum ve Kingston NV2 1TB NVMe PCI-e 4.0 (okuma: 3500MB/s, yazma: 2100MB/s) M.2 SSD (SNV2S/1000G) kullanmaktayım.

Tabiri caizse "kilerden" bulduğum bir HDD'yi de ekledim. Ancak geçtiğimiz gün bilgisayarımı açarken, henüz siyah ekranda "press any key to skip disk checking" uyarısını aldım. Muhtemelen HDD ömrünü tamamladı ve yenisi gerekiyor.

Bu devirde artık HDD alınmaz diyerek SATA SSD'lere bakmaya başladım; ancak bu konuda çok bilgim yok. Yaklaşık 2000 TL bütçem var. Bana 1TB SATA SSD önerebilir misiniz?

Ekran kartınız PCI-e X1 slotunu kapatmıyorsa dönüştürücü ile M.2 SSD kullanabilirsiniz. SATA SSD'den her türlü daha mantıklı olur.

Ekran kartınız PCI-e X1 slotunu kapatmıyorsa dönüştürücü ile M.2 SSD kullanabilirsiniz. SATA SSD'den her türlü daha mantıklı olur.

Tamamdır hocam, dönüştürücü ile M.2 kullanacağım öneriniz için teşekkürler, F/P SSD öneriniz varsa onu da alabilirim.

Hem oyun hem edit için kullanacağım hocam 1TB yeterli olacaktır.

Buna bakabilirsiniz.

Buna bakabilirsiniz.

Tamamdır hocam öneriniz için teşekkürler bunu sipariş edeyim 200 300e de dönüştürücü alır kullanırım.

Geri
Yukarı