SATA SSD yarı hızında çalışıyor

UygarBatin

Centipat
Daha fazla  
Eski bir laptop var ve ben onu kullanılabilir hale getirmek için RAM ve SSD aldım. Ve iyi çalışmaya başladı internette rahat bir şekilde geziliyor fakat CrystalDiskMark yükledim SSD'nin hızına bakmak için normalda 500/450 okuma yazma olması gerekirken 250/250 oluyor sebebi anakart ve işlemci mi maksimum o kadar destekliyor anlamadım. Sebebi nedir bunun?

Hocam şimdi DVD yerine taktım SSD, yi BIOS'u güncelleyip bu hatayla ilgili BIOS'da bir ayar yapmamız gerekiyormuş, muhtemelen benim BIOS güncel olmadığı için o ayarlar gözükmüyor kısacası BIOS'u güncelleyip öyle çözeceğiz inşallah.

Mümkündür. İnşallah çözülür. Bir şey olursa haber verin bakalım tekrar.

Disklere ilgili fark var mı yer değiştirince ya da sökünce?

Hocam şaka gibi şeyler oluyor ya🤣🤣🤣🤣 BIOS'u güncelledikten sonra 2. portta Windows açıldı! Fakat ne oldu dersiniz? Okuma yazma aynı, bitmiyor bu bilgisayarın sorunları ya.+ Sizde 7 sayfadır yardımcı oluyorsunuz, teşekkür ederim fakat bunu nasıl çözeceğim? Bence bundan sonrası basit olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şaka gibi şeyler oluyor ya🤣🤣🤣🤣 BIOS'u güncelledikten sonra 2. portta Windows açıldı! Fakat ne oldu dersiniz? Okuma yazma aynı, bitmiyor bu bilgisayarın sorunları ya.+ Sizde 7 sayfadır yardımcı oluyorsunuz, teşekkür ederim fakat bunu nasıl çözeceğim? Bence bundan sonrası basit olur.
Rica ederim. Gerçekten çok ilginçmiş yahu, artık aklıma başka bir şey de gelmiyor yani. Diskleri yer değişince de hız artmıyorsa diskte sıkıntı vardır diyorum başka da aklıma bir şey gelmiyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı