Schnaps Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 14 Eylül 2020 #11 Furkaninkosesi dedi: Momentum cache, Rapid mode gibidir. SSD'niz zaten performanslı, elektrik kesintisi veya ani kapanma sonucu verilerinizin bir bölümünü kaybedebilirsiniz. Kapatmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam kafama takıldı Rapid mod açtık mesela PC kapadım geri açtıktan sonra Rapid mod otomatik kapanıyor mu yoksa sürekli açık mı kalıyor?
Furkaninkosesi dedi: Momentum cache, Rapid mode gibidir. SSD'niz zaten performanslı, elektrik kesintisi veya ani kapanma sonucu verilerinizin bir bölümünü kaybedebilirsiniz. Kapatmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam kafama takıldı Rapid mod açtık mesela PC kapadım geri açtıktan sonra Rapid mod otomatik kapanıyor mu yoksa sürekli açık mı kalıyor?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #12 Schnaps dedi: Hocam kafama takıldı Rapid mod açtık mesela PC kapadım geri açtıktan sonra Rapid mod otomatik kapanıyor mu yoksa sürekli açık mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... Sürekli açık. Program kapalı olsa bile çalışır.
Schnaps dedi: Hocam kafama takıldı Rapid mod açtık mesela PC kapadım geri açtıktan sonra Rapid mod otomatik kapanıyor mu yoksa sürekli açık mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... Sürekli açık. Program kapalı olsa bile çalışır.