xbacktrack Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 3 23 Temmuz 2020 #1 SATA ve güç kablosu bad sectör yapar mı? Bilgisayara HDD taktığım zaman Max 1 ay içerisinde bad sectör oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2020
SATA ve güç kablosu bad sectör yapar mı? Bilgisayara HDD taktığım zaman Max 1 ay içerisinde bad sectör oluyor.
KS KS xbacktrack Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 3 23 Temmuz 2020 #11 Lacy dedi: HDD'nin sağlığı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Maalesef HDD çıkardım kenara koydum 1 hafta önce çünkü pc donuyordu. Reallocated Event Count 200 civarıydı onu hatırlıyorum. Health'da %95 falandı. Artı 0 Eksi
Lacy dedi: HDD'nin sağlığı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Maalesef HDD çıkardım kenara koydum 1 hafta önce çünkü pc donuyordu. Reallocated Event Count 200 civarıydı onu hatırlıyorum. Health'da %95 falandı.
Lacy Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 117 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri Teknisyeni 24 Temmuz 2020 #12 maskelibeşler dedi: Maalesef HDD çıkardım kenara koydum 1 hafta önce çünkü pc donuyordu. Reallocated Event Count 200 civarıydı onu hatırlıyorum. Health'da %95 falandı. Genişletmek için tıkla... Üretimden kaynaklanan sorunda olabilir. HDD yeni diyorsun 24 ay geçmediyse eğer garantiye göndere bilirsin. Artı 0 Eksi
maskelibeşler dedi: Maalesef HDD çıkardım kenara koydum 1 hafta önce çünkü pc donuyordu. Reallocated Event Count 200 civarıydı onu hatırlıyorum. Health'da %95 falandı. Genişletmek için tıkla... Üretimden kaynaklanan sorunda olabilir. HDD yeni diyorsun 24 ay geçmediyse eğer garantiye göndere bilirsin.