Satıcı ürüne RAM ekleyebilir mi?

Garanti bonus. Hepsiburada ve Amazon peşin fiyatına 6 taksit, n11 3 taksit yapıyor o yüzden.

Satıcı açıklamada belirtmiş garanti kapsamında kendimiz taktık diye. Teyit için Acer'i arayıp sordum, konuştuğum adam garantide sorun çıkarır dedi. Kafam karıştı benimde...
Hocam konuştuğumuz yanlış bilgi vermiştir diye düşünüyorum, gaming laptop'lara garanti kapsamı dışına çıkartmıyor. Ben de arayıp sormuştum bana da zarar vermediğim sürece çıkartmayacağı söylendi ...
Alırsanız sıkıntı çıkmaz cihazda.

Hocam konuştuğumuz yanlış bilgi vermiştir diye düşünüyorum, gaming laptop'lara garanti kapsamı dışına çıkartmıyor. Ben de arayıp sormuştum bana da zarar vermediğim sürece çıkartmayacağı söylendi ...
Alırsanız sıkıntı çıkmaz cihazda.
Ben de öyle tahmin ediyorum. Yalnız satıcının ram eklediğini ilk kez gördüm o da tuhaf geldi.

Ben de öyle tahmin ediyorum. Yalnız satıcının ram eklediğini ilk kez gördüm o da tuhaf geldi.
Yok hocam ben de birçok ilanda görmüştüm. Stok halde 8 GB olarak geliyor, satıcı yükseltmeli halini de ilana koyuyor kendisi uğraşmak istemeyenler için. Bazen daha ucuza denk geliyor (genelde daha kazık oluyor)

Yok hocam ben de birçok ilanda görmüştüm. Stok halde 8 GB olarak geliyor, satıcı yükseltmeli halini de ilana koyuyor kendisi uğraşmak istemeyenler için. Bazen daha ucuza denk geliyor (genelde daha kazık oluyor)
Orijinaliyle arasında 900 lira fark var, ram'in fiyatı da o civarda zaten. Ram'i kendim alıp serviste taktırmakla uğraşmak istemediğim için (uzak servisi) alıcam sanırım bunu. Teşekkürler🙏🏻

GÜNCELLEME
Selamlar, Acer ile ikinci defa konuştum. Ram eklemenin garantiyi bozacağını kesin olarak bildirdiler. Satıcının eklediğini belirttim ancak yine garantisinde sorun olabileceği söylendi. Ram ekleme işleminin sadece kendi servislerinde olabileceğini söylüyorlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı