Satıcı ürünü kafasına göre iptal edebilir mi?

HB'den mekanik klavye aldık 20-30 TL'ye, satıcı mekanik olmayan kötü ürün yolladı herkese iade edip puan düşmesin diye. Seninkini de iptal ederler.
Yani göreceğiz bu hafta içinde gelecekmiş öyle durumda ben THH başvururum çünkü normalde başka kulaklık alacaktım onu görünce değiştirdim şu an o alacağım kulaklık 2500TL'den 3750TL olmuş bu kulaklığı bana göndermezse ben ne istediğim kulaklığı alabileceğim ne bunu alabileceğim farkını versin bana o zaman

Yani yarını bekleyeceğiz ben gelir diyorum çünkü yasa açıkca alıcıyı haklı buluyor şu an okuyorum bu yasalar tamamen tüketici lehine yani para iadesi edip o kulaklığın fiyat aralığında ki parayı da vermek zorundaEki Görüntüle 1514820

Satıcı iptal ederse eğer, satış sözleşmesine yazan üzere sadece sizin yatırmış olduğunuz parayı iade eder. Hepsiburada'nın aynı zamanda alıcı kadar satıcıyı da koruyan politikaları mevcut.

Biz de e ticaret yapıyoruz ve bazen istemeden stoksuz satışımız bizim de oluyor. THH davalarımız da oldu ve her zaman ödenen tutar bize yatırılan tutar olmuştur. Hiçbir zaman fazladan ödeme yapmadık.

Satıcı iptal ederse eğer, satış sözleşmesine yazan üzere sadece sizin yatırmış olduğunuz parayı iade eder. Hepsiburada'nın aynı zamanda alıcı kadar satıcıyı da koruyan politikaları mevcut.

Biz de e ticaret yapıyoruz ve bazen istemeden stoksuz satışımız bizim de oluyor. THH davalarımız da oldu ve her zaman ödenen tutar bize yatırılan tutar olmuştur. Hiçbir zaman fazladan ödeme yapmadık.
Yasalar, kanunlar vs. satış sözleşmesinden üstündür, alıcı ister ve uğraşırsa ürünü alabilir önceki mesajımda da belirttiğim gibi. Tabii burada vicdan devreye giriyor...

Yasalar, kanunlar vs. satış sözleşmesinden üstündür, alıcı ister ve uğraşırsa ürünü alabilir önceki mesajımda da belirttiğim gibi. Tabii burada vicdan devreye giriyor...
Benim bildiğim de öyle vicdanlık bı durum yok benim normalde aklımda ki kulaklık 4 gün önce param yetiyordu şu an zam gelmiş o zaman iptal ediyorsa cebinden bu zararı verecek veya hata yapmayacaktı

Mağazadan yanıt geldi ürünüm gelecekmiş gelmez iptal olur diyenler dalga geçenlere duyrulur.

1662912848051.png

Son düzenleme:
Benim bildiğim de öyle vicdanlık bı durum yok benim normalde aklımda ki kulaklık 4 gün önce param yetiyordu şu an zam gelmiş o zaman iptal ediyorsa cebinden bu zararı verecek veya hata yapmayacaktı

Mağazadan yanıt geldi ürünüm gelecekmiş gelmez iptal olur diyenler dalga geçenlere duyrulur.

Eki Görüntüle 1515238
Memnun musunuz kulaklıktan?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı