- Makaleler
- 3
Bütün oyunları sırayla oynuyormuş gibi gösteriyor. Kartlarını topluyor. Saatte ortalama 60-80 kart düşürüyor.
Ban riski bulunmakta mı?
Bütün oyunları sırayla oynuyormuş gibi gösteriyor. Kartlarını topluyor. Saatte ortalama 60-80 kart düşürüyor.
Sence direkt satmakmı cevher yapıp satmak mı karlı?Ben olsam cevher'e dönüştürüp onları satardım. En mantıklısı bu yani.
Bir an level up botlarını aklıma getiremedim. Yoksa direkt olarak satmak daha karlı.Sence direkt satmakmı cevher yapıp satmak mı karlı?
Git Hub a bak orda vardır.Uygulamanın linkini yollayabilir misiniz?
Bu sitenin envanteri bomboş gözüküyor. Scam olmasın? verip kartları verip 2-3 level atlayayım dedim de kendi mağazası boş.SteamlvlUP | Trade and Level UP Service a depositleyip satılabilen set alıyorum.
Site scam değil daha önce çok kullandım ve kullandırttım. Ama ilk deva envanterini tamamen boş görüyorum. Normalde sadece çok talep edilen oyunların kartlarının bittiği oluyordu.Bu sitenin envanteri bomboş gözüküyor. Scam olmasın? verip kartları verip 2-3 level atlayayım dedim de kendi mağazası boş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.