A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 13 Mayıs 2020 #11 berkingbad dedi: Bütün oyunları sırayla oynuyormuş gibi gösteriyor. Kartlarını topluyor. Saatte ortalama 60-80 kart düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Ban riski bulunmakta mı?
berkingbad dedi: Bütün oyunları sırayla oynuyormuş gibi gösteriyor. Kartlarını topluyor. Saatte ortalama 60-80 kart düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Ban riski bulunmakta mı?
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #12 ben 2 yıldır archi steam farm kullanıyorum daha ban yemedim.
Ponstaneforte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 1.171 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #13 Agnes dedi: Ben olsam cevher'e dönüştürüp onları satardım. En mantıklısı bu yani. Genişletmek için tıkla... Sence direkt satmakmı cevher yapıp satmak mı karlı?
Agnes dedi: Ben olsam cevher'e dönüştürüp onları satardım. En mantıklısı bu yani. Genişletmek için tıkla... Sence direkt satmakmı cevher yapıp satmak mı karlı?
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #14 Direk satmak bence daha mantıklı valve komisyon almaz.
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #15 Ponstaneforte dedi: Sence direkt satmakmı cevher yapıp satmak mı karlı? Genişletmek için tıkla... Bir an level up botlarını aklıma getiremedim. Yoksa direkt olarak satmak daha karlı.
Ponstaneforte dedi: Sence direkt satmakmı cevher yapıp satmak mı karlı? Genişletmek için tıkla... Bir an level up botlarını aklıma getiremedim. Yoksa direkt olarak satmak daha karlı.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.298 Çözümler 13 13 Mayıs 2020 #16 Uygulamanın linkini yollayabilir misiniz?
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #17 shush dedi: Uygulamanın linkini yollayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Git Hub a bak orda vardır.
shush dedi: Uygulamanın linkini yollayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Git Hub a bak orda vardır.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 13 Mayıs 2020 #18 Nasıl çalıştırdınız sitesi bile kapandı IdleMaster'ın ?
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.539 Çözümler 6 13 Mayıs 2020 #19 saY dedi: SteamlvlUP | Trade and Level UP Service a depositleyip satılabilen set alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sitenin envanteri bomboş gözüküyor. Scam olmasın? verip kartları verip 2-3 level atlayayım dedim de kendi mağazası boş.
saY dedi: SteamlvlUP | Trade and Level UP Service a depositleyip satılabilen set alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sitenin envanteri bomboş gözüküyor. Scam olmasın? verip kartları verip 2-3 level atlayayım dedim de kendi mağazası boş.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.669 Çözümler 5 13 Mayıs 2020 #20 berkingbad dedi: Bu sitenin envanteri bomboş gözüküyor. Scam olmasın? verip kartları verip 2-3 level atlayayım dedim de kendi mağazası boş. Genişletmek için tıkla... Site scam değil daha önce çok kullandım ve kullandırttım. Ama ilk deva envanterini tamamen boş görüyorum. Normalde sadece çok talep edilen oyunların kartlarının bittiği oluyordu.
berkingbad dedi: Bu sitenin envanteri bomboş gözüküyor. Scam olmasın? verip kartları verip 2-3 level atlayayım dedim de kendi mağazası boş. Genişletmek için tıkla... Site scam değil daha önce çok kullandım ve kullandırttım. Ama ilk deva envanterini tamamen boş görüyorum. Normalde sadece çok talep edilen oyunların kartlarının bittiği oluyordu.