Arkadaşlar yanlış anlamayin ama kaca aldigi adami baglar adam fiyat nasıl kazikmi diye sormamis sistem nasıl diye sormus. Her sistem konusun altinda ayni kaca aldiniz o paraya alinmaz ooo ne yaptın sen falan siz adamin sordugu soruya varsa fikrinizi soyleyin gecin size e kaca almis kaca satmis fiyat suphe etse fiyati sorardi zaten.
Arkadaşlar yanlış anlamayin ama kaca aldigi adami baglar adam fiyat nasıl kazikmi diye sormamis sistem nasıl diye sormus. Her sistem konusun altinda ayni kaca aldiniz o paraya alinmaz ooo ne yaptın sen falan siz adamin sordugu soruya varsa fikrinizi soyleyin gecin size e kaca almis kaca satmis fiyat suphe etse fiyati sorardi zaten.
@dako121 reis sen 20k ya bile raziyken bu yukarıdaki arkadas bu sisteme 16k verdim demeyin sakin gibi bir cumle kurmus cok merak ediyorum kac para vermeliymis acaba.
@584297 hacı konu konuyu acar dogru ancak forumdaki her sistem konusun altinsa ayni yorum benim demek istedigim adamin sordugu soru ile verilen cevablar farkli. Adam fiyat nasildir diye sorsa evet konusalim dogru ancak adamin sordugu parca uyumlulugu vs.
@dako121 reis sen 20k ya bile raziyken bu yukarıdaki arkadas bu sisteme 16k verdim demeyin sakin gibi bir cumle kurmus cok merak ediyorum kac para vermeliymis acaba.
@OnurKelees Ya dostum en ölü RX 6600 bile 12 13K'den basliyor. Bana bir 12400F işlemcili, 1TB SSD'li 16K 6700 XT linki gönder de ben bileyim, haklısın deyip özür dileyim.
@OnurKelees Ya dostum en ölü RX 6600 bile 12 13K'den basliyor. Bana bir 12400F işlemcili, 1TB SSD'li 16K 6700 XT linki gönder de ben bileyim, haklısın deyip özür dileyim.
İşlemci 12400F ile denk belki bir tık düşük ama her ikisinin de iyi olduğu yönler var. 200 veya 700 TL fark ile 1TB yapılabilir. Aynı fiyata daha güçlü sistem alıyorsun. RX 6700, 3060Ti'ı yakalayamayan bir kart iken RX 6700 XT, 3070'e yakın bir kart.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.