E enesbxb28 Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Rockstar Games'ten RDR2 alacaktım ama bana "you do not meet the requirements to purchase the game" hatasi verdi. Ne yapmam lazim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2025
Rockstar Games'ten RDR2 alacaktım ama bana "you do not meet the requirements to purchase the game" hatasi verdi. Ne yapmam lazim?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 enesbxb28 dedi: Rockstar Games'ten RDR2 alacaktım ama bana "you do not meet the requirements to purchase the game" hatasi verdi. Ne yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... Hesap yaşınızı 18 yaş altı yaptıysanız olabilir. Artı 0 Eksi
enesbxb28 dedi: Rockstar Games'ten RDR2 alacaktım ama bana "you do not meet the requirements to purchase the game" hatasi verdi. Ne yapmam lazim? Genişletmek için tıkla... Hesap yaşınızı 18 yaş altı yaptıysanız olabilir.
KS KS E enesbxb28 Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 TimoLoX dedi: Hesap yaşınızı 18 yaş altı yaptıysanız olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet onu çözdüm, bu sefer satin alim yaparken hata yasadım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
TimoLoX dedi: Hesap yaşınızı 18 yaş altı yaptıysanız olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet onu çözdüm, bu sefer satin alim yaparken hata yasadım.