Epic Games Satın alımda "looks like something went wrong" hatası

dev1cee

Decapat
Daha fazla  
Evet üstte de dediğim gibi birçok kartta denememe rağmen hata alıyorum. Epic Games'in canlı desteğine falan da başvurdum 2 gün sonra deneyın gibi geçistirıci cevaplar veriliyor bunun bir çözümü var mı? Hatayı alta resim olarak koyacağım.

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-03_165157104.png
    resim_2025-04-03_165157104.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 36
Hesapta da sorun olabilir. Bunu denemek için farklı bir Epic Games hesabı açıp 5,6 TL olan küçük oyunu satın almayı aynı kartla dener misiniz?

Bir deneyeyim.

Hesapta da sorun olabilir. Bunu denemek için farklı bir Epic Games hesabı açıp 5,6 TL olan küçük oyunu satın almayı aynı kartla dener misiniz?

Denedim hatanın aynısını veriyor.
Şimdi sorun hesapta değil, kartta değil çünkü Epic harici alışveriş yapıyor sorun Epic'te mi?

Son düzenleme:
Denedim hatanın aynısını veriyor.
O halde direkt oyunu satın almak yerine Epic Cüzdanına para yükleyip o şekilde oyunu almayı deneyin hocam. Yani kart ile değil Epic Wallet ile ödeyeceksiniz. Şu siteye bakarsanız gerekli bilgiler yazılı. https://www.epicgames.com/help/tr/c...ra-eklerim-a000086314?sessionInvalidated=true

Şimdi sorun hesapta değil, kartta değil çünkü Epic harici alışveriş yapıyor sorun Epic'te mi?
Bu arada muhtemelen öyle Cüzdan olayı da işe yaramazsa, 1,2 gün bekleyip sonrasında tekrar deneyin derim hocam.

O halde direkt oyunu satın almak yerine Epic cüzdanına para yükleyip o şekilde oyunu almayı deneyin hocam. Yani kart ile değil Epic wallet ile ödeyeceksiniz. Şu siteye bakarsanız gerekli bilgiler yazılı. https://www.epicgames.com/help/tr/c...ra-eklerim-a000086314?sessionInvalidated=true

Bu arada muhtemelen öyle cüzdan olayı da işe yaramazsa, 1,2 gün bekleyip sonrasında tekrar deneyin derim hocam.

Epic cüzdana girince kayıtlı kartlarım gözüküyor normal mi? Küçük araştırma sonrası TR'de o özelliğin olmadığını öğrendim.

Günlerdir aynı hatayı alıyorum, bahar indiriminden önce hiçbir sorun yokken, şu anda bu hata yüzünden hiçbir şey satın alamıyorum. Kartla falan alakalı değil direkt Epic'le alakalı. İzin verseler binlerce lira harcayacağım ama paramızla rezil oluyoruz bu platformda.

Evet üstte de dediğim gibi birçok kartta denememe rağmen hata alıyorum. Epic Games'in canlı desteğine falan da başvurdum 2 gün sonra deneyın gibi geçistirıci cevaplar veriliyor bunun bir çözümü var mı? Hatayı alta resim olarak koyacağım.
bir çözüm bulabildin mi?

Son düzenleme:
Günlerdir aynı hatayı alıyorum, bahar indiriminden önce hiçbir sorun yokken, şu anda bu hata yüzünden hiçbir şey satın alamıyorum. Kartla falan alakalı değil direkt Epic'le alakalı. İzin verseler binlerce lira harcayacağım ama paramızla rezil oluyoruz bu platformda.

Bir çözüm bulabildin mi?

Abimle birlikte 8-9 ödeme yöntemi denedik hepsi aynıydı paranın üstüne biraz koyup Steam'den alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı