Ben de 2 ay önce Epic'den AC Odyssey Gold sürüm aldım. Fakat Gold sürüm aldığıma dair hiçbir ibare yoktu. Epic'te Gold sürüm "kütüphane" de gözüküyor içeriğindeki DLC'lerde ise "kullanılamıyor" ibaresi görünüyor.
Oyun aynı zamanda Ubisoft hesabımda kütüphane de duruyor ancak oyun sayfasına gidince sanki oyun kütüphane de değilmiş gibi tekrar satın alma seçeneği çıkıyor, Ubisoft kütüphanesinde olan diğer oyunlar da böyle birkaçını indirdim oynadım ancak Ubisoft Launcher de böyle saçma bir durum var zaten aldığım ve kütüphanemde olan oyunun sayfasına girince tekrar satın alma seçeneği açık duruyor.
AC Odyssey Gold sürümü henüz oynamadım fakat durumu araştırdım soruşturdum, oyunda ilerledikçe DLC'ler otomatik olarak aktif oluyormuş, Epic'ten DLC'lerin kullanılamıyor yazmasının nedeni buymuş, Gold sürüm olduğu için. Tabii Ubisoft Launcher'e bakınca Gold sürümü aldığıma dair hiçbir ibare yok. Henüz oynamadım, iade süresi de geçti zaten DLC'ler oyunun ilerisinde açıldığı için de eğer DLC ler açılmazsa oyunu uzun süre oynamış olduğum için yine iade edemiyorum. Bu yüzden oynamak için psikopat zamanımı bekliyorum. Eğer DLC'ler aktif olmazsa Epic Games ve Ubisoft'u dolandırıcılık yapmakla itham edip tehdit mesajları atacağım. Sonra da büyük ihtimalle mahkemeye veririm bana Gold sürüm diye standart sürüm sattınız diyerek mahkemelerde süründüreceğim onları. Dua etsinler de bana Gold sürüm vermiş olsunlar o DLC'ler hele bir açılmasın o zaman naneyi yemeyecek mi onlar?