Satisfactory erken erişimden çıktı ama oyunda bulunan resmi Türkçe dil desteği kaldırıldı!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı uğurlu olsun idare ten kullanın abiler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayırlı uğurlu olsun idare ten kullanın abiler
O zaman ben c++ ile o dosya içeriğini yavaştan çevireyim ne olur ne olmaz.

Çevirebildiğim kısmını aktarırım o halde. Çok aşırı metin yok.
1 aya kadar resmi olarak gelmezse ben hepsini çeviririm şuan hevesim gelmedi.

10000 satıra kadar geldim aralarda tek tük ingilizce satırlar vardı. Fakat dosyada alt yazılar yok. Muhtemelen oyunda gömülü. Ama hangi dosyada olduğunu bilen var mı?

Son düzenleme:
Çevirebildiğim kısmını aktarırım o halde. Çok aşırı metin yok.

10000 satıra kadar geldim aralarda tek tük İngilizce satırlar vardı. Fakat dosyada alt yazılar yok. Muhtemelen oyunda gömülü. Ama hangi dosyada olduğunu bilen var mı?

Oyuna gömülü dosyalar locres formatı.
Düz programa çevirtmek olmuyor düzenleme işlemi yapıyorum.

Oyuna gömülü dosyalar locres formatı.
Düz programa çevirtmek olmuyor düzenleme işlemi yapıyorum.
İşte bende o pak dosyası felan locres ile uğraşmaya tembellik ettim ama locresi txt çevirmeyi başardıysanız paylaşın bana excelden çevirip geri atayım ben size ama tekrar toparlamanız lazım uğraşmak isterseniz örnek video bunu kullnabilirsiniz ama dediğim gibi çevirisini excelden yapıp size geri gönderebilirim en azından bir kolaylık olur. İşten fırsat kalmıyo bana vakit ayıramıyorum şuan

Son düzenleme:
Eksik diller var.
Bunlar yalnızca resmi olarak desteklenen dillerdir: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Japonca, korece, lehçe, portekizce, Rusça, basitleştirilmiş ve geleneksel Çince.

Satisfactory için birçok çeviri topluluk tarafından yapılmıştır, bu da daha önce mevcut olan diğer tüm dillerin (ve potansiyel yenilerinin) bir kez daha topluluk çevirileri olarak eklenmeden önce topluluk tarafından çevrilmesi gerektiği anlamına gelir.

Topluluktaki pek çok kişi çeviriler konusunda bize yardımcı olmak için şimdiden ilgi gösterdi ve hepinize minnettarız ve çeviriler geldikçe oyunda güncelleyeceğiz! Eğer yardım etmek istiyorsanız Discord'umuzdaki bilgilere göz atın. Lütfen bunun için uygun olmak için bir süredir sunucunun bir parçası olmanız gerektiğini unutmayın.

Yaptıkları son açıklama yani illaki Türkçe gelecek 1-2 ay kadar sürer tahminim.

İşte bende o pak dosyası felan locres ile uğraşmaya tembellik ettim ama locresi txt çevirmeyi başardıysanız paylaşın bana excelden çevirip geri atayım ben size ama tekrar toparlamanız lazım uğraşmak isterseniz örnek video bunu kullnabilirsiniz ama dediğim gibi çevirisini excelden yapıp size geri gönderebilirim en azından bir kolaylık olur. İşten fırsat kalmıyo bana vakit ayıramıyorum şuan

UE4 için o yöntem. Onun yerine Fmodel kullanıyorum.

game.locres içinde gömülü.
narrative.locres ve localization için birkaç dosya daha var.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    197 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
O zaman işimiz daha da kolay oldu bu durumda.
Akşam konuşalim sonuçlandiralim bu işi.
İşte kaç gündür uğraşıyorum import olayını çözemedim sadece. Paylaştığın videodaki gibi pak dosyası ayıklanabilse tamam diyeceğim ama oyun UE 5.4 ile yapıldığından videodaki script 4 için çalışıyor sonuç olarak pak dosyasını ayıklamıyor. Epicten unreal engine aracını yükleyip unpaktool ile dosyaları çıkartıyorum yine geriye toplayamıyorum dosyayı aynı şekilde fmodel kullanıp pak dosyasının içeriğini görüntüleyebiliyorum hatta lucas dosyasını json şeklinde kaydedebiliyorum ama oyunun pak dosyasını tekrar arşivleyemiyorum. Tek sıkıntı çıkartılan dosyayı geri toplamak.
Çıkarttığım dosyalardan çevrilmesi gereken locres dosyaları şunlar
https://dosya. co/igug0q132umh/FactoryGame.zip.html
locres açmak için

10 dakikada milyonlarca kelimeyi yapay zeka veya makine çevirisi ile çevirdiğinizde o milyonlarca kelimenin gerçekten doğru çevrileceğini ve Türkçe'de düzgün bir anlama sahip olacağına düşünüyor musunuz?

Yoksa çoğu oyunda görülen o abuk subuk, manasız çeviriler gibi mi olur?

Bence en doğrusu topluluktan birisinin çevirmesini beklemek.
makine çevirisi hatalı oluyor. El ile çeviri yapmayı tercih ederim. Çeviride iyiyim ama programda sıfırım. :) İngilizce oynamak aslında fazla sıkıntı vermiyor ama arada ben anlayana kadar altyazı kaçıyor ya ona sinir oluyorum tüm keyfimi bozuyor.😀

locres için bir tool daha buldum çalışıp çalışmadığından emin değilim. Çok fazla araç var sadece uygunları bulmak mesele. Unreal mod plugins de var gerekli olursa

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı