Sattığım CS:GO hesabı ban yedi

MorgauS_0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
Msi H610M-E
16 Gb DDR4 Ram
Msi Rtx 3060
1 hafta önce CS:GO Steam hesabımı satmıştım, açıklamaya ise güven faktoru kırmızı ban yer/yememe garantisi vermiyorum. Her an ban yiyebilir yazdım ve bugün hesap ban yedi, beni dava edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Risklerden ötürü uyardığınız için olası bir dava lehinize sonuçlanabilir ancak belirtmek gerekir ki hesap işlevselliğini ilgili ban olmaksızın koruyabiliyor aksi halde bir işlevselliği kalmıyorsa aleyhinize karar da çıkabilir. Hakim somut olayı inceler ve ona göre karar verir.

Aciklamada onceden garanti veremem yazdiysan problem yok dava acma gibi bir durumu onceden engellemissin zaten aciklamada problem yok kilini kipirtadamaz.

Satış sonra hemen ban yemesi ilginç.
Bence bu ban durumu hesap satışından dolayı değildir ama kanıtlayamam. :)
İllegal bir durum var bence.
Güzel yere tezgah açılmış hayırlı işler. :)

1 hafta önce CS:GO Steam hesabımı satmıştım, açıklamaya ise güven faktoru kırmızı ban yer/yememe garantisi vermiyorum. Her an ban yiyebilir yazdım ve bugün hesap ban yedi, beni dava edebilir mi?
Ha edebilir,ha edemez, senin için rahatsa, diğer dünya da bunun hesabını verebileceksen devam et.

Belli ki hile açmışsın önemli olan VAC mı yedi OWERWATCH mı? dava olayı yaşamazsın büyük ihtimal ama az insan olsan hile kullandığın hesabı satmazsın SKEETLESS nnS

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı