MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.201 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #11 monziback dedi: Belli ki hile açmışsın önemli olan VAC mı yedi OWERWATCH mı? dava olayı yaşamazsın büyük ihtimal ama az insan olsan hile kullandığın hesabı satmazsın SKEETLESS nnS Genişletmek için tıkla... OverWatch yedi. zaten açıklamaya yazdım guven faktoru sarı ban yer/yememe garantisi vermiyorum yiyedebilir yemeyedebilir yazdım 563834 dedi: Ha edebilir,ha edemez, senin için rahatsa, diğer dünya da bunun hesabını verebileceksen devam et. Genişletmek için tıkla... Açıklamaya zaten yazdım dostum güven faktoru sarı ve ban yiyebilir yemeyedebilir diye
monziback dedi: Belli ki hile açmışsın önemli olan VAC mı yedi OWERWATCH mı? dava olayı yaşamazsın büyük ihtimal ama az insan olsan hile kullandığın hesabı satmazsın SKEETLESS nnS Genişletmek için tıkla... OverWatch yedi. zaten açıklamaya yazdım guven faktoru sarı ban yer/yememe garantisi vermiyorum yiyedebilir yemeyedebilir yazdım 563834 dedi: Ha edebilir,ha edemez, senin için rahatsa, diğer dünya da bunun hesabını verebileceksen devam et. Genişletmek için tıkla... Açıklamaya zaten yazdım dostum güven faktoru sarı ve ban yiyebilir yemeyedebilir diye